ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ τα ξημερώματα ο Φιλιππάκης για την απαράδεκτη ανάρτηση στο facebook κατά Στουρνάρα


Παρενέβη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ασκώντας δίωξη κατά του δημοσιογράφου και ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ





Άμεση ήταν η αντίδραση των αρχών μετά την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος άσκησε δίωξη κατά του Γιώργου Φιλιππάκη. Ο δημοσιογράφος και ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στο facebook, συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής.



Ο Γιώργος Φιλιππάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου, προχώρησε στη δημοσιοποίηση μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε πως: «δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα»!.
Αυτή είναι όλη η ανάρτηση του



Μετά την παραπάνω ανάρτηση αλλά και τις απειλές που εκτοξεύτηκαν από άλλους χρήστες των social media εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, παρανέβη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ασκώντας δίωξη κατά του δημοσιογράφου.


Η ανάρτηση όμως του κου Φιλιππάκη δεν ήταν η μόνη. Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας παρέδωσε στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα τα ονόματα και τα στοιχεία των χρηστών των social media που καταφέρθηκαν εναντίον του με άθλιες και απαράδεκτες αναρτήσεις, μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο. Εν συνεχεία ο κ.Τόσκας παρέδωσε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προχωρήσουν μετά από έρευνα οι διώξεις στα φυσικά πρόσωπα.http://www2.star.gr/ellada/372125/synelhfthh-ta-kshmerwmata-o-filippakhs-gia-thn-aparadekth-anarthsh-sto-facebook-kata-stoyrnaraΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια