09 Μαΐου 2017

ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ: Θα γίνει «χοντρό» παιχνίδι στην Αθήνα!

Λίγο πριν το ξέσπασμα στη γειτονιά μας… Με τα Βαλκάνια να είναι στα πρόθυρα της ανάφλεξης και την Τουρκία να προκαλεί ασυστόλως, η μάζωξη στην Αθήνα των ανώτερων
στρατιωτικών αρχηγών αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον…


Από αύριο αρχίζουν να φθάνουν στην Αθήνα οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων των χωρών που συμμετέχουν στις εργασίες της 11ης διαβαλκανικής συνόδου σε επίπεδο αρχηγών ΓΕΕΘΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο.

Από 9 έως 11 Μαΐου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, θα υποδεχθεί στην Αθήνα τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ της Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Μαυροβουνίου, πΓΔΜ, Ρουμανίας, Σερβίας και Τουρκίας, στο πλαίσιο των εργασιών της 11ης Διαβαλκανικής Συνόδου, σε επίπεδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ.

Επίσης έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι Πρόεδροι των Στρατιωτικών Επιτροπών ΝΑΤΟ και ΕΕ, η Διοικητής Allied Joint Force Command Naples καθώς και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ ή αντιπρόσωποι αυτών της Σλοβενίας και Κροατίας.


Στην ημερήσια διάταξη των εργασιών της συνόδου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

– Παρουσίαση δράσεων και έγκριση των ετησίων αναφορών ομάδων εργασίας.
– Ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ),
Πρέσβυ Lamberto Zannier, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Γεωπολιτική Σταθερότητα στη ΝΑ Ευρώπη-Ενεργειακές Οδοί».
– Υπογραφή κοινού ανακοινωθέντος.

Την σύνοδο έχει προσκληθεί να τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος και θα απευθυνθεί στους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και στους λοιπούς προσκεκλημένους, ενώ θα παρίστανται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...