25 Μαΐου 2017

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - Τραυματίστηκαν ο πρώην πρωθυπουργός και ο οδηγός του
Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας, μετά από έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης.
Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά και ένας ακόμη άντρας, που εικάζεται ότι ανήκει στην προσωπική φρουρά του κ. Παπαδήμου.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται τή την ώρα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί στα χέρια, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε ενώ το όχημα του κ. Παπαδήμου βρισκόταν εν κινήσει.


Αυτή την ώρα, οι πληροφορίες για το περιστατικό παραμένουν συγκεχυμένες, με ορισμένες πηγές να αναφέρουν ότι στα χέρια του κ. Παπαδήμου έσκασε φάκελος με εκρηκτική ύλη.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό, τότε η επίθεση αυτή θυμίζει πολύ τους εκρηκτικούς φακέλους που έστειλαν στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών αλλά και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι οι «Πυρήνες της Φωτιάς».http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/poines_eos_kai_2_174_xronon_se_diakinites_metanaston-65143375/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...