07 Μαΐου 2017

Ποιοι πως και γιατί χρησιμοποίησαν για άσχετο λόγο εσωτερικό δίκτυο επικοινωνίας του ΓΕΣ;

“Πέλεκυς” από χθες στο ΓΕΣ μετά από την πληροφορία ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν “εσωτερικό” σύστημα επικοινωνίας ΠΥΡΣΕΙΑ για μετάδοση πληροφοριών που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν υπηρεσιακές!!!Η πληροφορία προέκυψε χθες το μεσημέρι, ενημερώθηκε ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής κι έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος, πως και γιατί χρησιμοποίησε το σύστημα ΠΥΡΣΕΙΑ για τελείως άσχετους λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διαθεσή του το Militiare.gr η υπόθεση είναι σοβαρή και το περιεχόμενο του μηνύματος θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Το θέμα βέβαια είναι πως ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σ΄ ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διακίνησης στρατιωτικών εγγράφων!Δόθηκε έγκριση για τη μετάδοση του μηνύματος και από ποιον; Ποιος το μετέδωσε και γιατί; Ποιο ήταν το περιεχόμενό του;

Ας περιμένουμε και την ενημέρωση από την έρευνα του ΓΕΣ και οι απαντήσεις θα δοθούν…Και απ΄ όσο γνωρίζουμε από τις πληροφορίες που έχουμε θα ΄χουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...