Η “περίπτωση Μακρόν” κρύβει πολλά περισσότερα απ’ όσα δείχνει




Πρώτα αγχώθηκαν μη και δεν βγει. Μετά πανηγύρισαν για την εκλογή του. Τώρα οι τόνοι πέφτουν λέγοντας “δεν υπήρχε άλλη επιλογή”
έναντι της Λεπέν… Κι εδώ πρέπει να αναρωτηθεί κανείς:
Στη Γαλλία, τη χώρα του “διαφωτισμού”, την τόσο πλούσια πολιτικά, με ισχυρά ρεύματα -φιλελεύθερα, σοσιαλιστικά, κομμουνιστικά- που ηγούντο πολλών άλλων ευρωπαϊκών χωρών, έρχεται η ώρα εκλογής προέδρου και ακούς “δεν υπήρχε άλλη επιλογή”;

Φοβερό δείγμα του νέου τύπου της επερχόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης: Μας τέλειωσαν οι πολιτικοί (που; στη Γαλλία;) και βγάζουμε από το μανίκι έναν τεχνοκράτη!
Αλήθεια, πότε “επιλέχθηκε” ο Μακρόν;

Χαρισματικά παιδιά στο έλεος των γκλομπαλιστών Έχουμε ξαναγράψει για την “τύχη” των χαρισματικών παιδιών. Η ελίτ έχει φτιάξει ένα σύστημα ώστε αυτά να “αγκαλιάζονται” τόσο ασφυκτικά, μέχρι απόλυτου ελέγχου των μυαλών τους. Θα είναι οι επόμενοι τεχνοκράτες κι επιστήμονες στη δούλεψη τους. Θα δουλέψουν για τις κυβερνήσεις τους ενάντια στους συμπολίτες τους. Σε όλες τις χώρες, τα ίδια γίνονται, ακόμα και στις πρώην ανατολικές, πλην της Ελλάδας.
Τα δικά μας θα δουλέψουν για τους ξένους, πρώτα, και μετά ίσως, να τους κάνουν χρήση και στην Ελλάδα, πάλι με το ίδιο σκεπτικό.
Από τα διάφορα δεδομένα που βγήκαν στη φόρα για την προσωπική ζωή του Μακρόν, το πως γνώρισε την τεκνατζού σύζυγό του, για τον χαρακτήρα του, τις προτιμήσεις του κ.λ.π. βλέπουμε ότι είναι μια περίπτωση χαρισματικού παιδιού που, από την τρυφερή ηλικία της εφηβείας, πλάστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετήσει συμφέροντα.
Τα ΜΜΕ τώρα αποκαλύπτουν ότι η “σύζυγος-μητέρα” (καθαρή περίπτωση οιδιπόδειου, σύμφωνα με τον διεστραμμένο Φρόυντ) τον έχει απόλυτα κάτω από τον έλεγχο της. Διαβάστε:


Πώς η Μπριζίτ κάνει κουμάντο στον Μακρόν: Το βίντεο με τη σοκολάτα Εξάλλου, όπως οι ίδιοι δηλώνουν: η σύζυγός του Μπριζίτ διαχειρίστηκε την ατζέντα του, διόρθωνε τις ομιλίες του και τον συμβούλευε για τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Σήμερα, σε μια χώρα όπου ο ρόλος της πρώτης κυρίας δεν περιλαμβάνει επίσημες υποχρεώσεις και οι προεδρικές σύζυγοι μένουν συνήθως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Μπριζίτ Τρονιέ-Μακρόν φαίνεται έτοιμη να αλλάξει τα δεδομένα και να συνεχίσει να παίζει ενεργό ρόλο στο επόμενο κεφάλαιο της πολιτικής καριέρας του συζύγου της.
Ο Εμανουέλ Μακρόν έχει δηλώσει ότι θα προτείνει εντός των πρώτων εβδομάδων της προεδρίας του την καθιέρωση ενός επίσημου, αλλά αμισθί, ρόλου για την πρώτη κυρία της Γαλλίας, τον οποίο μάλιστα θα βοηθήσει να καθοριστεί η ίδια η Τρονιέ.

Μάλιστα. Η Γαλλία “δεν είχε άλλη επιλογή” από αυτή ενός ελεγχόμενου τεχνοκράτη από τον Rothchilds και τη μαμά-συζυγό του, από αυτή ενός… ψυχοπαθούς; Έτσι τον χαρακτηρίζει Ιταλός ψυχολόγος. Διαβάστε το άρθρο που δημοσίευσε ο Κόκκινος Ουρανός:

Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος: «Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνος»
“Η ανάπτυξη του Εμμανουέλ Μακρόν μπλοκαρίστηκε πρόωρα στην εφηβεία του λόγω μιας πράξης αποπλάνησης που ήταν ψυχική και σωματική”.
Κι εγώ θα προσέθετα, η ανάπτυξη του χαρισματικού Εμμανουέλ Μακρόν. Γιατί το κύριο χαρακτηριστικό των χαρισματικών παιδιών είναι η αθωότητα. Όλα τα παιδάκια είναι αθώα, αλλά τα χαρισματικά το έχουν και λίγο παραπάνω. Απονήρευτα, σε απευθείας σύνδεση με την συμπαντική ενέργεια (όπως ο Μότσαρτ και δεν είναι τυχαίο που η κλώσα σύζυγος αποκαλεί Μότσαρτ τον Μακρόν), είναι τα πλέον εύκολα στη χειραγώγηση παιδιά. Μια λάθος εκπαίδευση από σχολείο ή γονείς μπορεί να δημιουργήσει ένα τεράστιο Εγώ. Το τεράστιο Εγώ με τη σειρά του τα σπρώχνει να εξελιχθούν σε κοινωνικοποιηθείς. Πολλές φορές, η κακή διαχείριση τους και η μη κατανόηση της κατάστασης τους, τα σπρώχνει και στην παραβατικότητα.
Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι το απόλυτο δείγμα πως οι γκλομπαλιστές τα χειρίζονται και στη συνέχεια τα “δένουν” στη δούλεψη τους. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή; Μα επιλέχθηκε, σκόπιμα, από τα παιδικάτα του…



nea.allnewz.gr

Το διαβάσαμε από το: Η “περίπτωση Μακρόν” κρύβει πολλά περισσότερα απ’ όσα δείχνει http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_176.html#ixzz4gmpCMJgE


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια