«ΘΑΒΟΥΝ» ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ… ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟ παραμύθι ‘ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ’, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!





ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ …ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ !!!(;)
ΕΓΙΝΕ «Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Ο» ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ…
«ΘΑΒΟΥΝ» ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, Ή ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟ παραμύθι
‘ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ’, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!





Ο κ.Αντώνιος Γκούσιος στο ‘fbook’ και το ‘irafina.gr’ δημοσιεύουν φωτογραφίες από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στην Νέα Μάκρη το οποίο προ ημερών, έγινε κάρβουνο από …»άγνωστη αιτία»!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι το «άγνωστη αιτία», ή «πυρκαγιά από αναμμένο κερί» είναι η εύκολη, όσο και ψεύτικη δικαιολογία, για να καλυφτεί η …(λαθρομεταναστευτική;) πραγματικότης.



Μια πραγματικότητα που λέει, ότι οι φωτιές αυτές μόνον τυχαίες δεν είναι: μπαίνουν από λαθρομετανάστες-ισλαμιστές οι οποίοι προτιμούν μικρά εκκλησάκια, ή παρεκκλήσια, για να βγάλουν το μίσος τους κατά των χριστιανών, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!



Δείτε ένα παλαιότερο δημοσίευμα 1myblog.pblogs.gr/2012/11/mehri-edw-moysoylmanoi-metanastes-ekapsan-hristianikes-eikones.html, ενώ να αναφέρουμε και τα ξωκλήσια που έκαναν κάρβουνο λαθρομετανάστες στην Μυτιλήνη, πέρσι.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός, ότι το ‘ISIS’ πλέον επιτίθεται κατά κόρον, το τελευταίο διάστημα σε χριστιανικές εκκλησίες.
Πέραν από τον χριστιανικό ναό των κοπτών στην Αίγυπτο με τους δεκάδες νεκρούς, σημαιώστε την επίθεση στην ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά….

(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;…)





Προφανώς, κάποιοι δεν θέλουν να διαρρεύσει μία τέτοια είδηση, ότι δηλαδή ισλαμιστές ΚΑΙΝΕ χριστιανικές εκκλησίες εντός της Ελλάδος, διότι θα υπάρξουν παρενέργειες, αντιδράσεις και θα αυξηθεί ο φόβος μεταξύ των κατοίκων και ενδεχομένως να υπάρξουν φαινόμενα έντονης ξενοφοβίας!


hellasforce.com
http://www.ksipnistere.com/2017/05/blog-post_95.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια