Εκεί μας στέλνουν όλους












Χωρίς την έγκριση του Κράτους δεν θα γίνεται πλέον τίποτα - Μπήκαμε στην Νέα Εποχή


Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι πρωτόγνωρο.




Μετά την οικονομική αφαίμαξη των ελληνικών νοικοκυριών και την υποχρεωτική φοίτηση παιδιών από τεσσάρων ετών σε νηπιαγωγεία, υποχρεωτική θα είναι από το 2018 και η εγγραφή των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στον οικογενειακό γιατρό.


Όπως μεταδίδεται, αυτός θα εγκρίνει και θα παραπέμπει σε ειδικούς γιατρούς, στο δημόσιο σύστημα ή σε συμβεβλημένους με τον Οργανισμό. Τέλος στους ιδιώτες γιατρούς!


Υποχρεώνουν δηλαδή πολίτες να ενταχθούν σε συγκεκριμένο γιατρό γειτονιάς, σε αποφάσεις που θυμίζουν πλέον απροκάλυπτα σοσιαλιστικά καθεστώτα του παρελθόντος και του παρόντος.


Μάλιστα, όσο θα αυξάνονται οι υπό διαμόρφωση νέες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας (Τοπικές Ομάδες Υγείας – ΤΟΜΥ), θα μειώνονται σταδιακά οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με ιδιώτες γενικούς γιατρούς.


Τα παραπάνω φυσικά προβλέπονται, μεταξύ των άλλων, στην συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές και το τέταρτο Μνημόνιο που έρχεται και θα κάνει κρότο.


Θα υλοποιηθεί, επίσης, ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικών παραπομπών στη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας, το οποίο θα χρησιμοποιείται από τους οικογενειακούς γιατρούς. Μέσω του συστήματος θα γίνεται και η προέγκριση των παραπομπών σε παρόχους του ιδιωτικού τομέα.


Αν το Κράτος μέσω των κοινωνικών ιατρείων γειτονιάς δεν εγκρίνει, δεν θα μπορούμε ούτε καν να επιλέξουμε εμείς τον γιατρό ή την θεραπεία που θέλουμε.


Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα αλλά οι περισσότεροι προτιμούν να βλέπουν survivor…












el.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/Εκεί μας στέλνουν όλους


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια