11 Μαΐου 2017

Τσάμηδες επιτέθηκαν σε κάτοικο της Αυλώνας επειδή είχε ελληνικές σημαίες στο σπίτι του


Τσάμηδες επιτέθηκαν σε κάτοικο της Αυλώνας επειδή είχε ελληνικές σημαίες στο σπίτι του – Έπεσε ξύλο


Ομάδα Αλβανών Τσάμηδων εθνοϊσλαμιστών, που καταγγέλλονται από το ιστολόγιο SManalysis ως μέλη «αλβανικών παραστρατιωτικών ομάδων», μαζεύτηκαν κάτω από το διαμέρισμα του Αυλωνίτη με τα αρχικά Π. Τζ., στον Αυλώνα, έβριζαν και τον απειλούσαν, επειδή εδώ κι ένα χρόνο έχει σημαιοστολίσει το μπαλκόνι του με τρεις ελληνικές σημαίες και μία αλβανική.


Σύμφωνα με πληροφορίες του TRIBUNE, οι Τσάμηδες μαζεύτηκαν κάτω από το διαμέρισμα του Π. Τζ., που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και του φώναζαν να κατεβάσει τις ελληνικές σημαίες από το μπαλκόνι του.

Ο κάτοικος Αυλώνας δεν φοβήθηκε, κατέβηκε στον δρόμο να τους αντιμετωπίσει κι εκεί αφού λογομάχησαν πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TRIBUNE, ο Π. Τζ. τα έβαλε μόνος του με ομάδα τουλάχιστον 15 εθνοϊσλαμιστών Τσάμηδων και κατάφερε να ξαπλώσει αρκετούς από αυτούς πριν έρθει η Αστυνομία.

Τα αλβανικά ΜΜΕ, επειδή φοβούνται αντίδραση της Ελλάδας, προσπαθούν στα ρεπορτάζ τους να υποβαθμίσουν το περιστατικό, μεταδίδοντας ότι μόνο δύο συνεπλάκησαν κι αυτοί «ελαφρά».

Τα χτυπήματα χαρακτηρίζονται στα αλβανικά δημοσιεύματα ως «ελαφρά τραύματα, σχεδόν αμελητέα».

Να σημειωθεί ότι στο αστυνομικό τμήμα προσήχθησαν ο Π. Τζ. που δέχτηκε την επίθεση κι ένα μέλος της συμμορίας.

Όπως μαθαίνουμε και η Αστυνομία απαίτησε από τον Π. Τζ. να κατεβάσει τις ελληνικές σημαίες από το μπαλκόνι του αλλά εκείνος για μια ακόμη φορά αρνήθηκε.


Να σημειωθεί ότι ενώ στην Αλβανία κυματίζουν σε σπίτια, σε κομματικές οργανώσεις, σε θρησκευτικές οργανώσεις, σε συλλόγους κ.α. σημαίες διαφόρων «προτιμήσεων», όπως η τουρκική και η αμερικανική (sic), η μόνη σημαία που αν και γαλάζια αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους εθνοϊσλαμιστές είναι η ελληνική.

Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, αφού όπως μας είπαν τοπικές πηγές ο Π. Τζ. συνεχώς προβοκάρεται από τους Τσάμηδες κι άλλα παρακρατικά στοιχεία για να αναγκαστεί να κατεβάσει τις ελληνικές σημαίες από το σπίτι του.
ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Τσάμηδες επιτέθηκαν σε κάτοικο της Αυλώνας επειδή είχε ελληνικές σημαίες στο σπίτι του http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_659.html#ixzz4gmolzkxr


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...