25 Μαΐου 2017

ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ – Με ποιον τον συγκρίνει – Όσα είπε στον Γ. Τράγκα
Την κάθοδο του στις επόμενες εκλογές προανήγγειλε μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στους 90,1, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.Ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και πως ο επόμενος πρωθυπουργός δεν θα αλλάξει τίποτα καθώς θα είναι το υπάκουο παιδί της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, θα είναι -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- περισσότερο γερμανότροπος από τους Τσίπρα, Σαμαρά και Παπανδρεόυ.

Εκτίμησε πως οι εκλογές θα γίνουν μετά από ενάμιση χρόνο, τον Οκτώβριο του 2018, ενώ για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν Πασικοποιηθούν ωστόσο όπως ανέφερε ο Τσίπρας θα είναι τραυματισμένος.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ηγετικές του ικανότητες.
Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη «Κοσκωτά»
της εποχής μας λέγοντας ότι αγοράζει τα πάντα και πως είναι το νέο φρούτο που έχει κολλήσει δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ τόνισε πως ο κ. Σαββίδης έχει πολλά δούναι και λαβείν με τον κύριο Καμμένο.
Για τον Κώστα Καραμανλή είπε πως δεν ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχει περάσει από την Ελλάδα, ενώ είπε πως αν επέστρεφε σήμερα (Καραμανλής) στην πολιτική σκηνή θα ήταν καλύτερος από την προηγούμενη φορά. πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...