31 Μαΐου 2017

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ!


Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ "ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤ ΜΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΚΡΑΤΕΙΡΑ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΡΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΟΡΑΤΟΥ"«Ουδείς οικέτης δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν· ή γαρ τον ένα μισήσει και τον έτερον αγαπήσει,
ή ενός ανθέξεται και του ετέρου καταφρονήσει. Ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά».
(Λουκά 16.13)

Ο Τσακαλώτος μιλώντας σε ξένους ανταποκριτές, έφτασε την υπέρτατη ύβρη, και παρέβαλε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με τον Θεό!!!
Συγκεκριμένα είπε ότι «Είναι απολύτως σαφές ότι το μεγάλο μας ζήτημα είναι να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στις αγορές»...

Δηλαδή το γνωστό παραμύθι όπου ευχόμαστε να μπορούμε και πάλι να δανειζόμαστε και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο...Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμα τι γίνεται σε αυτή την άθλια κανιβαλική έκφανση του καπιταλισμού όπου το χρήμα παράγεται από το χρέος αν δεν δανείζεσαι από τις «αγορές» με πολύ ψηλά επιτόκια, τότε τιμωρείσαι και μπαίνεις σε μνημόνια, οπότε σου κανονίζουν τα πάντα οι «δανειστές», ακόμη και ποιό χαρτί υγείας θα χρησιμοποιείς!


Αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο να το πει διότι και δωσίλογος, δηλαδή άνθρωπος των τραπεζιτών, είναι και αποδέχεται απολύτως τον κανιβαλικό καπιταλισμό.

Αυτό που δεν περιμέναμε από έναν άθεο, είναι να αναφερθεί στον Θεό. Αλλά βέβαια έκανε αυτήν την αναφορά, για να κάνει ομολογία πίστεως στο πιστωτικό ίδρυμα δηλαδή στον θεό του χρήματος, στον μαμωνά!!!

Ακούστε τι είπε, είναι να φρίττει
κανείς με το θράσσος που έχουν οι λάτρεις των «αγορών»...

«Το να μπει η Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι πάντως ένα δύσκολο ζήτημα, διότι η ΕΚΤ, όπως και ο Θεός, λειτουργεί με μυστηριώδη τρόπο».


Έχουν φτάσει στην δαιμονιώδη κατάσταση να παραβάλλουν το άθλιο χρήμα τους (το ευρώ) και την τράπεζα που το ελέγχει (ΕΚΤ) με τον Θεό!!!

Ομολογία πίστεως στον θεό του χρήματος!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...