11 Μαΐου 2017

Ο ΓΑΠ κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ για «αμαρτωλό παρελθόν» – Για ΠΑΣΟΚ φυσικά ούτε κουβέντα

Ο Γιώργος Παπανδρέου άσκησε με δριμύτητα κριτική στη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και τη ΝΔ,

κατηγορώντας τα κόμματα αυτά πως νοιάζονται μόνο για την παραμονή και την κατάληψη της εξουσίας. Απέφυγε φυσικά οποιαδήποτε αυτοκριτική για τις καταστροφές που έφερε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα μέσω της υπερχρέωσης και των σκανδάλων (δημόσια έργα, εξοπλιστικά, χρηματιστήριο), της εισόδου στο ευρώ, των μνημονίων και της λιτότητας.

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι στρατηγική επιδίωξη του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών ήταν και παραμένει η συνολική αλλαγή της χώρας. Μιλώντας το βράδυ σε στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, ενόψει της συνδιάσκεψης που οργανώνεται στις αρχές Ιουνίου, τόνισε ότι «η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η Δεξιά είναι τόσο ίδιοι, που συνδιαλέγονται με τα συμφέροντα και υπερασπίζονται το πελατειακό κράτος». «Είναι διαχειριστές ενός αμαρτωλού παρελθόντος», συμπλήρωσε.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, με αφορμή την έντονη αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή, ανέφερε ότι «τα δίνουν όλα για την εξουσία».
Ειδικότερα κατέκρινε την κυβέρνηση για την διαπράγματευση που έκανε, λέγοντας ότι θα διδάσκεται ως η διαπραγμάτευση κάποιου που δίνει τα πάντα και χάνει ακόμα περισσότερα.

Ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε τους χειρισμούς της κυβέρνησής του με τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που προώθησε και απάντησε στην κριτική που δέχεται για επιλογές που έκανε.

«Πήρα δύσκολες αποφάσεις και η απόφαση για το δημοψήφισμα έγινε για εθνικούς λόγους, για να σώσουμε τη χώρα. Όσο για τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Σαμαράς είχε επίμονη άρνηση αν δεν συμμετείχε ο κ Καρατζαφέρης. Στο τέλος του 2014 άφησε αδιαπραγμάτευτη τη χώρα διευκολύνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.
pentapostagma.gr

Το διαβάσαμε από το: Ο ΓΑΠ κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ για «αμαρτωλό παρελθόν» – Για ΠΑΣΟΚ φυσικά ούτε κουβέντα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_257.html#ixzz4gmoHgyXZ


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...