Ραχήλ Μακρή: «Το μνημείο της «Αμφίπολης» είναι ελληνικό, η Μακεδονία είναι ελληνική. Οι μόνοι που δεν είστε Έλληνες, είστε εσείς»





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Το μνημείο της «Αμφίπολης» είναι ελληνικό, η Μακεδονία είναι ελληνική. Οι μόνοι που δεν είστε Έλληνες, είστε εσείς»



Αφού, επί δεκατέσσερις μήνες η Κυβέρνηση αδιαφορεί για ένα μνημείο που μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών και αρχαιολόγων από όλο τον κόσμο και να αποφέρει εισοδήματα στην χώρα μας και όχι νούμερα τουριστών.

Αφού, κωφεύει στις εκκλήσεις του Δημάρχου Αμφίπολης για την ενημέρωση των προθέσεων συνέχισης ή όχι των ανασκαφών και την αποστολή στοιχείων, προκειμένου να ενημερώσει την Ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ, η οποία προτίθεται να χρηματοδοτήσει τις ανασκαφές, εφόσον τους γνωστοποιηθούν τα ποσά που απαιτούνται.

Η Υπουργός Πολιτισμού της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επισκέφτηκε σήμερα την Αμφίπολη και δήλωσε ότι θα εκταμιευθεί 1,5 εκατ. Ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ και ότι το μνημείο είναι Μακεδονικό.

Το πρωί η κ. Κονιόρδου, δήλωσε ότι το μνημείο είναι «Μακεδονικό», αλλά το βράδυ άλλαξε γνώμη, προφανώς μετά από πιέσεις και έντονο παρασκήνιο από το «βαθύ κράτος» του ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισε ότι μπορεί και να μην είναι.

Είναι φανερό πλέον, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει τα πάντα για να βγάλει Ρωμαϊκό και ξένο, το ελληνικότατο μνημείο «Αμφίπολη».

Είναι φανερό πλέον,
ότι ένας ακόμα μισέλληνας πολιτικός νάνος μαζί με τον συνέταιρο του, εξυπηρετεί τις ναζιστικές σκοπιμότητες του Βερολίνου και του Δ’ Οικονομικού Ράιχ, που επιθυμούν την παράδοση της ελληνικότητας της Μακεδονίας εδώ και δεκαετίες.

Η αλήθεια ωστόσο δεν μπορεί να κρυφτεί στα «μαγειρεία» του Μαξίμου και του ΥΠΕΞ.

Οι ελληνικές επιγραφές που βρέθηκαν στην Αμφίπολη, τινάζουν στον αέρα την σκοπιανή προπαγάνδα και διατυμπανίζουν την ελληνικότητα και μοναδικότητα της Μακεδονίας.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον συνέταιρο ΑΝΕΛ και την κ. Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Μ. Κόλλια – Τσαρουχά με επίσημο Δελτίο Τύπου του Υπουργείο που προΐσταται όπως απαντήσουν.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί, τον Επίτιμο Δημότη Ν. Σερρών κ. Παυλόπουλο, όπως απαντήσει.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Τζιτζικώστα όπως απαντήσει.

Είναι το μνημείο Μακεδονικό ναι ή όχι;

Το Μέτωπο Νίκης απαντά σε αμόρφωτα πολιτικά ανδρείκελα του Δ’ Οικονομικού Ράιχ.

Οι μόνοι που δεν είστε Έλληνες, είστε εσείς.

Προφανώς, οι Ρωμαίοι κατακτητές που κατέστρεψαν Μακεδονικά μνημεία και κατά έκλεψαν θησαυρούς άφησαν πίσω τους απογόνους.

Το μνημείο είναι Μακεδονικό.

Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική, είτε σας αρέσει, είτε όχι.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια