19 Μαΐου 2017

Το Κονγκρέσο προειδοποιεί το ΔΝΤ για κοινοβουλευτικό έλεγχο αν συμμετάσχει και σε τρίτο πρόγραμμα για την ΕλλάδαΣαφή προειδοποίηση και μήνυμα προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έστειλε το αμερικανικό Κογκρέσο, τονίζοντας πως αν «δεν αναγνωρίσει τα λάθη του» και «συμμετάσχει σε ένα τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα, θα υποστεί εξονυχιστικό κοινοβουλευτικό έλεγχο των πράξεών του».


Πιο συγκεκριμένα, ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Επιτροπής Νομισματικής Πολιτικής του Κογκρέσου, τόνισε πως «το ΔΝΤ δεν έχει μάθει το μάθημά του από τα δύο ελληνικά προγράματα του 2010 και του 2012», προσθέτοντας πως «αν το ΔΝΤ λάβει μέρος σε ένα τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα, θα αποδείξει ότι δεν αναγνωρίζει τα λάθη του».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής ωστόσο, δεν περιορίστηκε στην προειδοποίηση, αλλά έστειλε σαφές μήνυμα στην Κριστίν Λαγκάρντ και τους συνεργάτες της,
λέγοντας πως «αν το ΔΝΤ αποφασίσει ένα τρίτο πρόγραμμα, θα είναι υπεύθυνο για τον εξονυχιστικό κοινοβουλευτικό έλεγχο των πράξεών του».

pentapostagma

http://katohika.gr/diethni/kongkreso-proeidopoiei-koinovouleutiko-elegxo-simmetasxei-trito-programma-ellada/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;

Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝ...