17 Μαΐου 2017

Η κυβερνητική απάντηση σε βουλευτή που διαμαρτύρεται για τα μνημονιακά μέτρα.«Πεινάω, τελειώνετε»: Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ με τον Πρόεδρο της ΒουλήςΗ κυβερνητική απάντηση σε βουλευτή που διαμαρτύρεται για τα μνημονιακά μέτρα

Σήμερα πραγματοποιούνται ελεγχόμενες απεργίες και διαδηλώσεις, προκειμένου να «ξεσπάσει», υποτίθεται, ο κόσμος για την ψήφιση των νέων επώδυνων μέτρων στη Βουλή, τα οποία πλήττουν συνταξιούχους, μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μάλιστα, βάσει απόφασης που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τη συνταγματικότητα των διατάξεων του πολυνομοσχεδίου που φέρνουν νέες περικοπές σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια. Εν ολίγοις τα μέτρα νομοθετούνται παράνομα.

Αυτό δεν ταράζει τους κυβερνώντες και μάλιστα στην Βουλή είχαμε το εξής περιστατικό, το οποίο αφήνουμε στην κρίση σας!


Πρωταγωνιστής αυτή την φορά είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, ο οποίος κάποια στιγμή είχε αναλάβει τον ρόλο του προέδρου.

Στο βήμα ήταν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας ο οποίος ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για τα αντίμετρα και το θέμα σίτισης στα σχολεία, την φτωχοποίηση δηλαδή της κοινωνίας και την πανάκεια που θα προσφέρουν τα επιδόματα και τα συσσίτια, παραπέμποντας σε άλλους είδος καθεστώτα.

Κάποια στιγμή ο Καβαδέλλας είπε χαρακτηριστικά «Πήρατε μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων και, αντί να σιωπάτε, μας λέτε ότι μοιράζετε λουκουμάδες στα σχολεία…».

Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκαν αντιδράσεις, αλλά ο πρόεδρος παρενέβη και είπε: «Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, γιατί πεινάω κιόλας…Μην ανοίγετε την κουβέντα γιατί είναι ώρα φαγητού τώρα».

Με άλλα λόγια, αφήστε τα τώρα αυτά τα «ασήμαντα» που καταστρέφουν την κοινωνία, γιατί ΠΕΙΝΑΩ!

Τα σχόλια δικά σας:

el.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;

Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝ...