20 Μαΐου 2017

Έλεγχαν την Ελλάδα από το Κις και τις στοές… Που θα κρυφτούν τώρα;
Περιγηθείτε άφοβα στο φιλικό ιστολόγιο knossopolis.gr. Θα βρείτε πλήθος στοιχείων για την κατάσταση στην Ελλάδα και τον ρόλο των Εβραίων (Καζάρων) στην υποδούλωση των Ελλήνων.

Στο άρθρο που παραπέμπω εδώ, δείτε τα ΦΕΚ που αναφέρονται στην προστασία της Εβραϊκής κοινότητας στη χώρα μας και πώς αυτή οργανώθηκε σαν κράτος εν κράτει, που κυβερνά μέσα από τις στοές, και την απολύτως ελεγχόμενη δήθεν “βουλή των Ελλήνων”. Έτσι νέμονται ύπουλα για αιώνες τον πλούτο της πατρίδας μας και τον μόχθο των Ελλήνων χωρίς ποτέ να πληρώνουν φόρους.

Αποκαλύπτοντας την δράση των ανθελλήνων Εβραιοκαζάρων και του ΚΙΣ (κεντρικό Ισραηλινό συμβούλιο) οδηγούμε στην ασφαλή επαναφορά της εξουσίας στους αυτόχθονες Έλληνες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ

Χ.Τ.

Τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα

Δημοσιεύθυηκε στο knossopolis.gr, Σάββατο 11 Μάιος 2013, 20:58


Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο, ανήκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο, αποδείξεις ΕΔΩ). Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο “αντισημίτης” Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Έχουμε από την μια τους Ρότσιλντ να έχουν το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δηλαδή την απόλυτη εξουσία επάνω στο χρήμα που υπάρχει στο Κράτος (μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία), με ότι αυτό συνεπάγεται, και από την άλλη την Εβραϊκή Κοινότητα (ΚΙΣ) να είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου… Γνωστή δε η ρήση του προπάτορα Ρότσιλντ “δώσε μου το δικαίωμα να κόβω χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους…”

Ιδού τα 36 ΦΕΚ:

Το παρόν υλικό προσφέρεται για τους ερευνητές
Συνέχεια εδώ

Πηγή:
tsapos.wordpress.com

ellaniapiliΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ??? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΑΣΤΙΑ "ΟΠΛΑ" ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΩΚΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...