15 Μαΐου 2017

Μυστική συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου


Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε το κατώφλι της εισόδου πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Κολωνάκι που ανήκει σε πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ και τον σύζυγό της. Με γοργά βήματα κατευθύνθηκε στο ασανσέρ και από εκεί στον 6ο όροφο.

Στην πόρτα τον περίμεναν οι οικοδεσπότες. Οταν πέρασε στο σαλόνι του σπιτιού ο πρώην πρωθυπουργός, ήδη βρισκόταν εκεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το μυστικό ραντεβού στο διαμέρισμα κοινού τους φίλου, που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη στενή σχέση Σαμαρά - Βενιζέλου, που σφυρηλατήθηκε από τα χρόνια της συνεργασίας Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση του 2012 και εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο.

Είναι προφανές ότι στην συνάντηση συζητήθηκαν τα πάντα σε σχέση με την πολιτική κατάσταση και την πορεία της χώρας, με φόντο και το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Παράλληλα, όμως, αυτή η συνάντηση εντείνει και μια καχυποψία που υπάρχει τόσο στη Ν.Δ. όσο και στο ΠΑΣΟΚ και αφορά τις κινήσεις και τον σχεδιασμό των δύο πολιτικών.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews


http://www.ksipnistere.com/2017/05/blog-post_625.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;

Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝ...