Ε καλε τρομοκράτη να σου πω λίγο…





Λύσε μου μια απορία ρε αγορίνα μου .

Γιατί κάθε σου πράξη στρέφεται εναντίον των συνανθρώπων σου ;

Ποιον θες να τρομοκρατήσεις;



θεωρητικά για να είσαι τρομοκράτης είσαι ψαγμένος και έχεις φιλοσοφήσει τι είναι το σύστημα , έχεις κατανοήσει ποιοι είναι οι υπαίτιοι της κατάντιας του πολιτισμού , γνωρίζεις τι ρόλο βαράνε οι μαριονέτες και ποιος ελέγχει την εξουσία .

Άρα ρε τρομοκράτη γιατί αυτομπουμπούνιζεσε μόνο σε μέρη όπου απλοί άνθρωποι υπάρχουν ;

Βουλευτές δεν υπάρχουν στο δρόμο; σε συνεδρία ;,,, δήμαρχοι ; δικαστές ; ιεράρχες; και γενικά ρε φίλε τρομοκράτη όσοι έχουν να κάνουν κάτι με αυτό που σε πληγώνει δεν υπαρχουν;

Δεν είναι λογικό αν θες να δείξεις την αγανάκτησή σου να χτυπήσεις αυτούς που συντηρούν το σύστημα;

Μη μου πεις ότι δεν γνωρίζεις για τους μασόνους ;

Ούτε να διανοηθώ δεν θέλω οτι δεν ξέρεις για την λέσχη Μπίλντερμπεργκ !

Μπορείς να μου πεις ότι και εσύ εντολές εκτελείς θα το καταλάβω άλλα δεν έτυχε ποτέ να σκεφτείς οτι συνέχεια το να έχει σαν στόχο απλούς πολίτες δεν δημιουργείς τρομοκρατία απλά νέους νόμους και νέες δικαιολογίες για νεους πολέμους ,για νόμους περί ασφαλείας και γενικά ότι όλες σου οι πράξεις συντελούν στο να δημιουργήσεις ένα πιο δύσκολο δρόμο για την ελευθερία που ίσως ψάχνεις ;

Είμαι σίγουρος εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες στόχοι που θα τσούξουν πολύ περισσότερο το σύστημα από το να πας να θυσιάσεις μερικά παιδιά !

Βλέπεις ίσως να μην το γνωριζεις αλλά η ελίτ θυσιάζει και από μόνη της παιδιά!



Αρα επι της ουσίας με το να κάνεις εσύ μπουμπούμ τα σωθικά σου και αν είσαι μουσουλμάνος να συναντησεις τις 72 παρθένες σου δεν κάνεις και τίποτα σπουδαίο…. τον χασάπη αυτόν που πολεμάς κάνεις !

Και συγχώρεσέ με αν παρεξηγώ το έργο σου, αν δεν μπορώ να δω την θυσιά σου ως μια μεγάλη ηρωική πράξη αλλα τα παρελκόμενα όλων όσων κάνεις βοηθούν μόνο αυτούς που κι εγώ θεωρώ εχθρούς μου και με τις πραξεις σου κάνεις όλους τους ανθρώπους να θέλουμε να δεχτούμε περισσότερη στέρηση ελευθερίας παρα νά θέλουμε και οι ίδιοι να αντιδράσουμε και να ξεσηκωθούμε.

Αν ήμουν ένας από αυτούς που θα μπορούσε να σου δώσει εντολή καλέ μου τρομοκράτη δεν θα σου έδινα ποτέ εντολή να πας να σκοτώσεις τον άμαχο πληθυσμό… μία βόλτα να κάνεις σε περιοχές που συχνάζουνε οι οικονομικά δύνατοι θα δεις οτι δίπλα σου μπορεί να πίνει καφέ ένας άνθρωπος οποίος έχει τεράστια θέση μεσα στο σύστημα που πολεμάς!!

Πήγαινε λοιπόν πίες εναν πολύ ωραίο καπουτσίνο και με το χρόνο σου και με τον ωραίο ψυχισμό σου μόλις νιώσεις οτι εισαι ετοιμος να συνάντησεις τις 72 παρθένες σου τράβα το σκοινάκι και πάρε μαζί σου και πεντέξι από αυτους που πραγματικά αξίζει …..για να τρομοκρατήσεις ουσιαστικά αυτό που δήθεν πολεμάς .

Για όσο καιρό λοιπόν θα βλέπω ότι οι πράξειςκαι αντιδράσεις σου και αν θέλεις η αναγκη εκδίκησης σου στοχεύουν μόνο το κοπάδι για τόσο καιρό θα σε κατατάσσω σε αυτούς που έχουνε φάει και το δόλωμα και το αγκίστρι
,θα σε κατατάσσω στους χαζούς κοιμισμένους ή θα σε κατατάξω μια και καλη ακριβώς εκεί που πρεπει ….. σαν ενα συνεργό σ’ ένα ταυτόχρονο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ..συνεργο με αυτους που ΔΗΘΕΝ πολεμας !

Για να λέμε τα πράγματα λοιπόν με το ονομα τους όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε γιατί οι στόχοι πάντα είναι οι απλοί πολίτες ενώ στον ίδιο χώρο με την ίδια απλότητα και την ίδια στιγμή πάρα πολύ εύκολα μπορείς να χτυπήσεις αυτούς που θες ουσιαστικά να τρομοκρατήσεις !

Δεν υπάρχουν σχολεια που πάνε τα παιδιά αυτών που μας κυβερνούν ; Δεν υπάρχουν όπερες ; δεν υπάρχουν ξενοδοχεία ;

Μην τολμήσεις αγαπητέ αναγνώστη να παρεξηγήσεις τις διαθέσεις μου δεν επικροτώ καμία βία!!…Αντιθέτως με όλα αυτά που γράφω θέλω να σου δείξω ότι η βία δεν είναι ακριβώς αυτό που σου δείχνει το σύστημα γιατί αν ήταν πραγματική βία, πραγματική εκδίκηση θα χτυπάγαν εκεί που πραγματικά τους πονάει και όχι μόνο εκεί που συμφέρει και βοηθάει πάλι αύριο εσύ να έχεις χάσει περισσότερα …και αυτοί να έχουν κάνει ακόμα ένα βήμα προς τα σχέδια τους!

Μέχρι λοιπόν αγαπητοί τρομοκράτες μου να σας δω να χτυπάτε εκεί που πονάνε οι εχθροί ..οι υποτιθέμενοι «εχθροί» σας… στο δικό μου μυαλό, στη δικιά μου συνείδηση δεν θα λέγεστε τρομοκράτες…. θα λέγεστε πράκτορες του συστήματος που ζέχνει γιατί απλά είναι πολιτισμός της χέστρας που έχει ξεχάσει πολλά χρόνια να τραβήξει το καζανάκι

Stranger,,,,


Υ.Γ Μάθαμε για 22 νεκρούς … πολλά παιδιά …. ποιος μας εγγυάται ότι οι νεκροί δεν είναι πχ 12 ..και άλλα δέκα παιδιά είναι αρπαγμενα και κλεισμένα σήμερα σε κάποιο μπουντρούμι ενός μεσαιωνικού Πύργου όπου πειρμενουν την επόμενη θυσία ; …η την χρησιμοποιήσει τους ως σεξουαλικά αντικείμενα…

Δεν γνωρίζω την μορφή των πτωμάτων , την δύναμη της έκρηξης , το από ποιον έγινε , πως έγινε ακόμα και το γιατί έγινε δεν πρέπει να λέμε ότι το γνωρίζουμε … απλά λέω φωναχτά ότι σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε αν υπήρχε η περίπτωση να μην μπορούν να αναγνωριστούν τα πτώματα …να ταυτοποιηθουν…θα φωναζα με δύναμη …πως γνωρίζουμε ότι όλοι είναι νεκροί και όχι οι μισοί με φυτεμένα πτώματα από αλλού; ….

Αν στο σημείο όντως έγινε πανικός …αν όντως έχασε η μανα το παιδί και το παιδί την μανα … πως μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος …σε όλο αυτό το φρικτό έγκλημα ..ότι όλο το έγκλημα είναι αληθινό;

Stranger…

http://katohika.gr/stranger-voice/e-kale-tromokrati-na-sou-po-ligo/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια