Οι πίθηκοι των Ρότσιλδ






Ζούμε σε εποχές ανάλογες μ’ εκείνες της ρωμαϊκής παγκοσμιοποίησης και παρακμής. Οπότε δύο χαρακτηριστικότεροι εκπρόσωποί της ο Καλιγούλας και ο Νέρωνας προέβαιναν σε ενέργειες αντάξιες της εποχής τους και του αμοραλισμού τους.

Αφού ο πρώτος εξ αυτών ανακήρυξε αρχιερέα το άλογό του και ο δεύτερος θεό τον πίθηκό του. Ενδεικτικό του «σεβασμού», τον οποίο έτρεφαν προς τη θρησκεία και το ιερατείο της εποχής τους. Ανεξαρτήτως όμως του οποίου εξόντωναν τους αντιφρονούντες-χριστιανούς και όχι μόνο-προκειμένου να ικανοποιούν, τις πολυποίκιλες διαστροφές τους. Οι οποίες, λόγω της ανεξέλεγκτης και αυθαίρετης εξουσίας τους, έπαιρναν τερατώδεις διαστάσεις.


Το πολιτικό αντίστοιχό τους σήμερα το διαπιστώνουμε στους οικονομικούς «αυτοκράτορες». Οι οποίοι ανάλογα με τα σατανικά σχέδιά τους ανεβάζουν καθ’ άπασαν την υφήλιο και κατεβάζουν ηγεσίες-μαριονέτες.

Οι οποίες, όταν, λόγω της εθελοδουλείας τους και της βαρβαρότητάς τους, φθάνουν στα έσχατα της απαξίωσής τους, τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά» των οικονομικών πατρώνων τους, ώστε να εξασφαλίζουν πλουσιοπάροχα οικονομικά προνόμια και τίτλους. Όπως ο «ημέτερος σωτήρας», που επιμελήθηκε την υποδούλωσή μας στο καθεστώς της μνημονιακής χρεοκρατίας και αξιώθηκε της μεγάλης τιμής να εκλεγεί επανειλημμένα πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Για να βλέπει ο αφελής λαουτζίκος ότι, μπορεί εμείς οι μικρόψυχοι να παραγνωρίσαμε τις μεγάλες ευεργεσίες του αλλά διεθνώς απολαύει μεγάλης τιμής και υπόληψης για τις απαράμιλλες ικανότητές του.

Γιατί προφανώς υπήρξε πολύτιμος υπηρέτης της «φιλάνθρωπης» παγκοσμιοποίησης. Όπως και ο κατ’ ευφημισμόν υπουργός «προστασίας του πολίτη», κ. Παπουτσής, ο οποίος μεγάλως ετιμήθη απ’ την παγκόσμια Τράπεζα με τις ηγεμονικές απολαβές των 10.000 ευρώ μηνιαίως. Προφανώς, γιατί, αντί να προστατεύει τους πολίτες, που διαμαρτύρονταν για το στραγγαλισμό του δίκιου και των δικαιωμάτων τους, τους ξυλοφόρτωνε αγρίως με τα αστυνομικά του όργανα, προκειμένου να προστατεύει τα αδηφάγα συμφέροντα των τοκογλύφων.

Έτσι ώστε, αντί τα κελεπούρια αυτά να χαρακτηρίζονται ανάλογα για τις άθλιες υπηρεσίες, που προσφέρουν και να βρίσκονται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, να ανακηρύσσονται μεγάτιμοι και να αμείβονται ηγεμονικά.
Αλλά, για να περάσουμε και στο διεθνές επίπεδο, ο πολύς και αξιότιμος κ. Μπαρόζο προσελήφθη, όπως λέγεται, από την Goldman Sachs, με ηγεμονικές αποδοχές, παράλληλες με τις ανάλογες ως συνταξιούχου πρόεδρου της κομισιόν.


Για τον πρόσθετο λόγο ότι κάθε φορά, που το μνημονιακό καθεστώς του Γιωργάκη και του Αντωνάκη στην Ελλάδα πήγαινε να κλονιστεί, εκείνος έσπευδε να πει τα καλύτερά του λογάκια και να τους προσφέρει έτσι την ηθική συμπαράστασή του.
Τον αντίστροφο δρόμο φαίνεται ν’ ακολουθεί ο πρόσφατα πρώτος εκλεγείς ως υποψήφιος «σωτήρας» της Γαλλίας κ. Μακρόν.

Ο οποίος ήταν, λέει, τραπεζίτης του κ. Ρότσιλδ και λόγω της ιδιαίτερα επιτυχημένης καριέρας του απέβη σύντομα εκατομμυριούχος. Και να που τώρα είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα εκλεγεί και πρόεδρος της Γαλλίας. Γιατί οι παντοδύναμοι πάτρωνές του δεν θ’ αφήσουν απροστάτευτο το μεγάλο αυτό κελεπούρι τους σε μια χώρα τόσο μεγάλης σημασίας για τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και το στραγγαλισμό των λαών της Ευρώπης.

Πολύ περισσότερο μάλιστα αφού φρόντισαν ακόμη κι εδώ στην Ελλαδίτσα μας να εφοδιάσουν το Υπουργείο των Εσωτερικών μ’ εκείνο το θαυματουργό μηχάνημα, που, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, βγάζει περιέργως απ’ τα σωθικά του αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των «φιλάνθρωπων» τοκογλύφων, ενώ ρίπτει στο εξώτερο σκότος τους αντιστρατευόμενους.
Ασφαλώς και δεν έχουμε κάποια «προηγούμενα» με τον κ. Μακρόν.

Αλλά, να που, όπως ιδιαίτερα επισημάνθηκε, την πρωτιά του, η οποία συνεπάγεται και την σχεδόν βέβαιη τελική εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας την δέχτηκαν με ανακούφιση η Γερμανία και οι αγορές, δηλαδή οι τοκογλύφοι. Που σημαίνει ότι η ανθρωποφάγα παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Εγκλημάτων θ’ αποκτήσουν ένα επιπλέον μεγάλο στήριγμα και οι λαοί της Ευρώπης έναν ακόμη δήμιο.

Έτσι ώστε ο Θεός του Νέρωνα να βρίσκεται θρονιασμένος στο ψηλότερο θρονί και τ’ άλογα του Καλιγούλα να καλπάζουν και να οδηγούν σε ολοένα μεγαλύτερες τραγωδίες την πανανθρώπινη κοινωνία. Το πόσο οι Γάλλοι πολίτες μοιάζουν μ’ εκείνους της ρωμαϊκής παρακμής θα το διαπιστώσουμε άμεσα, Πράγμα που είναι πολύ πιθανό ιδιαίτερα, αν ο κ. Ρότσιλδ, διαθέτει και για το γαλλικό υπουργείο εσωτερικών κάποιο σοφό μηχάνημα, ωσάν αυτό, που, όπως προαναφέραμε, αποφασίζει για το ποιοι θα κυβερνούν και ποιοι θα πετιούνται στον πολιτικό Καιάδα. Και καθόλου παράξενο να ισχύει και για τους Γάλλους πολίτες ο, τι και στην περίπτωσή μας, που κανένας δεν σέβεται τη θέλησή μας…


Γιατί εδώ ισχύει μόνο και μόνο ο, τι θέλουν και αποφασίζουν οι τοκογλύφοι. Αφού επανέρχεται, για παράδειγμα, για μια ακόμη φορά, το θέμα της κυριακάτικης αργίας. Γιατί το ’χουν αγιάτρευτο μαράζι, που ο Πατροκοσμάς τους κατάργησε τα κυριακάτικα παζάρια. Και δεν τους έφτασε, που τον δολοφόνησαν, θέλουν να κάμουν άρον-άρον εργάσιμη και την Κυριακή. Μεταβάλλοντας έτσι τους εργαζόμενους σε προχριστιανικούς δούλους και τη ζωή τους σε κόλαση.

Ενώ παράλληλα οι αρχιρατσιστές αυτοί μας επέβαλαν και τον, λεγόμενο, «αντιρατσιστικό νόμο», ως ενσάρκωση του σε βάρος μας ρατσισμού τους. Αλλά ας μην ξεχάσουμε και τη λεγόμενη «θεματική εβδομάδα». Κατά την οποία μαζί με θέματα διατροφής και απεξάρτησης απ’ τα ναρκωτικά, γίνεται στα παιδιά ενημέρωση και για θέματα διαστροφής.

Έτσι ώστε να προσαρμοστούμε στο ιδεώδες του Νέρωνα. Ο οποίος, σύμφωνα με τον ιστορικό Τάκιτο, βάδιζε στους δρόμους της Ρώμης ανάμεσα στον ευνούχο Σπόρο, που ήταν γυναίκα του και το σκλάβο Πυθαγόρα, που ήταν άντρας του…

Υ. Γ. Το κείμενο γράφτηκε πριν τις γαλλικές εκλογές.


Ηλίας Υφαντής



eleftheriskepsii

Το διαβάσαμε από το: Οι πίθηκοι των Ρότσιλδ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_697.html#ixzz4gbBXxd8s


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια