Μέι: Γνωρίζουμε τον βομβιστή αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε το όνομά







Διάγγελμά παρέθεσε η βρετανή πρωθυπουργόςΤερέζα Μέι πριν από λίγο, ώστε να μιλήσει αναφορικά με το χθεσινό μακελειό στο Μάντσεστερ,όπου έχασαν την ζωή τους 22 άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά.



Κατά τις δηλώσεις της η βρετανή πρωθυπουργός αποκάλυψε οι υπηρεσίες ασφαλείας και η αστυνομία γνωρίζουν την ταυτότητα του καμικάζι βομβιστή , αλλά δεν είναι έτοιμες να ανακοινώσουν την ταυτότητα του. Δήλωσε επίσης πως ο δράστης πραγματοποίησε μόνος την επίθεση, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν άλλοι τον βοήθησαν να την προετοιμάσει.

Η βρετανή πρωθυπουργός δήλωσε ακόμη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως στόχος του δράστη ήταν να προκαλέσει «όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα».


«Γνωρίζουμε πως ένας μεμονωμένος τρομοκράτης ανατίναξε έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε μια από τις εξόδους της αίθουσας, επιλέγοντας εσκεμμένα το μέρος και την ώρα για να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά και νέοι», υπογράμμισε η Μέι καταγγέλλοντας μια «τρομερή και ανελέητη τρομοκρατική επίθεση».http://www.sofokleousin.gr/archives/342994.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια