ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ – ΛάθροΜετανάστες στο Δερβένι αποκεφάλισαν προβατίνα





Τρεις μετανάστες από το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, προχώρησαν σε μια πράξη που προκαλεί φρίκη και μεγάλη ανησυχία.



Οι τρεις άντρες που φιλοξενούνται στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Αλεξίλ» σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές ιδιοκτήτης αγροικίας της περιοχής στο Δερβένι Θεσσαλονίκης, εισέβαλαν στην αυλή της ιδιοκτησίας του και αποκεφάλισαν μια προβατίνα.

Μάλιστα απαθανάτισαν τη στιγμή της εισβολής βγάζοντας φωτογραφίες τα ζώα αλλά και τους εαυτούς τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Όπως δήλωσε ο καταγγέλλων, δεν είναι πρώτη φορά που τα οικόσιτα ζώα του βρίσκονται στο στόχαστρο προσφύγων και μεταναστών από το κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται σε απόσταση εκατό μέτρων.


Προχθές το απόγευμα, οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψαν την είσοδο ομάδας πέντε ατόμων στον χώρο όπου βρίσκονται τα οικόσιτα ζώα. Ο ιδιοκτήτης έσπευσε στο σημείο με τους άντρες της αστυνομίας, που κατάφεραν να συλλάβουν τον τσιλιαδόρο.


Δύο ώρες αργότερα κάτοικοι των γύρω σπιτιών αντιλήφθηκαν εκ νέου παρουσία αγνώστων ατόμων στον αυλόγυρο της αγροικίας. Αστυνομικός από το camp φιλοξενίας συνέλαβε δύο άτομα τα οποία είχαν κρυφτεί έξω από την αγροικία.

«Φοβάμαι ότι οι δράστες επέστρεψαν μετά τη σύλληψη του τσιλιαδόρου για να στείλουν κάποιο μήνυμα.
Για ποιο λόγο να αποκεφαλίσουν το ζώο. Σας το τονίζω! Δεν το έσφαξαν απλά. Το αποκεφάλισαν» δήλωσε στο thestival.gr o ιδιοκτήτης της αγροικίας. Να σημειωθεί ότι το αδίκημα της ζωοκτονίας θεωρείται κακούργημα.

Την υπόθεση από την πλευρά της πολιτικής αγωγής επιμελείται ο δικηγόρος Θέμης Δαμάκης. «Αναμένουμε τον σχηματισμό δικογραφίας και στη συνέχεια θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των πράξεων των τριών συλληφθέντων και των κατηγοριών που τους βαρύνουν».

πηγη

http://hellas-now.com/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια