16 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΦΑΓΗ… ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ (ΒΟΥΛΗ) ….


O Λοβέρδος στον Τσακαλώτο: Παντελονάκια δεν φοράτε – Η απάντηση του υπουργούΚόντρα ξέσπασε στις συναρμόδιες Επιτροπές της βουλής, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο, ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Μάκη Βορίδη και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε αρχικά στα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ τη Δευτέρα για εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα από εσάς κ. Βορίδη να φτάσετε στο επίπεδο του κ. Λοβέρδου».

Σημειώνεται ότι ο κ. Βορίδης, είπε χθες μεταξύ άλλων ότι «η γνώση πρέπει να συνοδεύεται από ηθική ακεραιότητα, να είσαι παντελονάτος και να τηρείς τις υποσχέσεις σου. Ο κ. Τσακαλώτος έδωσε υπόσχεση ότι αν δεν επιτύχει το αφορολόγητο θα παραιτηθεί. Δεν τον είδα σήμερα να παραιτείται».

Η αναφορά του υπουργού προκάλεσε την αντίδραση του κ. Λοβέρδου, ο οποίος πήρε τον λόγο και είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσακαλώτο για το δώρο που μου έκανε στα γενέθλιά μου -να του δώσω και ένα γλυκάκι μετά- να κάνει αναφορά στο όνομά μου με αυτό το ύφος. Είναι τιμή για εμένα οτιδήποτε αρνητικό να λέτε εσείς, γιατί παντελονάκια δεν φοράτε. Είστε ο άνθρωπος που είπε ότι θα παραιτηθεί αν πέσει κάτω από 9.000 το αφορολόγητο και το πήγατε στα 5.000 και κάτι. Δεν έχετε τσίπα πάνω σας».

Σε υψηλούς τόνους ήταν και η απάντηση του κ. Βορίδη. «Τη δέσμευση περί παραιτήσεως δεν σας την επέβαλε κανείς, εσείς το θέσατε ως προσωπικό σας στοίχημα. Εφόσον το θέσατε αυτό το στοίχημα, τι μετεβλήθη ως προς το αντικείμενο του στοιχήματος, που είναι το ύψος του αφορολόγητου; Η απάντηση δεν μπορεί να είναι ότι σας φταίει το επίπεδό μου, που έστω μπορεί να είναι χαμηλό. Δεν μπορεί να σας φταίει το επίπεδό μου για τη δική σας πολιτική ασυνέπεια. Φαντάζομαι τη σύγκριση με τον κ. Λοβέρδο δεν την κάνατε για να με εξυψώσετε».

«Γιατί δεν είστε συνεπής με όσα είπατε και δεν παραιτείστε;» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Για το “παντελονάτος” και για αυτό που είχε πει ο κ.Κασιδιάρης περί “μαντάμ Τσακαλώτου” ένα σχόλιο. Οραματιζόμαστε μια κοινωνία στην οποία ό,τι είναι αρσενικό δεν είναι απαραιτήτως καλό και ό,τι είναι θηλυκό δεν απαραιτήτως κακό. Και αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε στην κοινωνία» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.


https://hellasforce.com/2017/05/16/%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%83/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...