Η απόφαση ΠΟΥΤΙΝ που Αλλάζει τα δεδομένα την επόμενη δεκαετία





Σε ποιους βάζει «ασπίδα» ο «Τσάρος»

Την ώρα που οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης προσπαθούν να «μολύνουν» τον νου και το σώμα των παιδιών (τηλεόραση, εμβόλια, συμμορίες, ναρκωτικά κτλ.) σε άλλες χώρες και ειδικά στην Ρωσία γίνεται προσπάθεια να τα σώσουν.


Οι Αρχές της Αυστραλίας θα ακυρώσουν τα διαβατήρια των καταδικασθέντων παιδεραστών και θα τους απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα στο πλαίσιο νέας αυστηρής νομοθεσίας που στόχο έχει να βάλει τέλος στον τουρισμό για σ@ξ με ανήλικους.

Το νομοσχέδιο, που παρουσιάστηκε σήμερα, θα κατατεθεί επισήμως στο κοινοβούλιο αργότερα αυτή την εβδομάδα και θα αφορά περίπου 20.000 Αυστραλούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο εθνικό μητρώο όσων έχουν κακοποιήσει παιδιά.

Ωστόσο, η μεγάλη είδηση έρχεται από την Ρωσία!
Ο Πρόεδρός της, Βλαντίμιρ Πούτιν, βάζει και σε αυτόν τον τομέα «ασπίδα» απέναντι στην Νέα Τάξη και κηρύσσει την περίοδο από το 2018 έως το 2028 ως εποχή προστασίας της παιδικής ηλικίας.
Συγκεκριμένα, υπέγραψε σχετικό διάταγμα το οποίο κατά τη διάρκεια των δέκα ετών, προβλέπεται να βελτιωθεί ένας μηχανισμός για την παιδιών.


Όπως αναφέρεται, οι ρωσικές αρχές θα στοχεύσουν σε θέματα όπως τα ορφανά παιδιά και οι ανήλικοι παραβάτες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Pravda, το 2016, ο αριθμός των ορφανών παιδιών, που διέπραξαν εγκλήματα διαφόρων βαθμών, αυξήθηκε κατά 23%.
Το 2015, υπήρχαν περίπου 15.000 τέτοια άτομα, αλλά το 2016 – περισσότερα από 16.000.

Όλα αυτά η ρωσική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με επιδόματα που θα ενισχύσουν την συμμετοχή των παιδιών στην εκπαίδευση και την χριστιανική και πολιτιστική Παιδεία.

Όταν έχεις τέτοιον Πρόεδρο που «αγκαλιάζει» αλλά και γονατίζει εμπρός στα μικρά απιδιά, τότε δεν φοβάσαι τίποτα! Έναν Πρόεδρο που αλλάζει παντού τα δεδομένα!

el.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια