Ντου στη βουλή… με ΠΑΣΟΚ και ντου στη βουλή… με ΣΥΡΙΖΑ(ΒΙΝΤΕΟ)





Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως παρωδία..



Χτες, η Ραχήλ Μακρή και άλλοι πεντε-εξι προσπάθησαν να επαναλάβουν αυτό που πήγε να συμβεί πολλές φορές μεταξύ του Μαΐου του 2010 και του Φεβρουαρίου του 2011: Να κάνουν του στην Βουλή.


Η σύγκριση του βίντεο της… εφόρμησης της Ραχήλ και ενός βίντεο με όσα τραγικά είχαν συμβεί στην πλατεία Συντάγματος τα πρώτα μνημονιακά χρόνια, αποτυπώνουν την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας, τις παθογένειες και τους μύθους των πρώτων χρόνων του μνημονιου αλλά και τους λόγους για τους οποίους ο Τσίπρας μπορεί να κοιμάται ήσυχος…


Το 2010-2011 η Βουλή κινδύνεψε απο πραγματικό ντου χιλιάδων «αγανακτισμένων» . Σήμερα, οι συνεδριάσεις της κινδυνεύουν μόνο από την ώρα μετάδοσης του survivor.


Οι αναιμικές συγκεντρώσεις δείχνουν αφενός οτι η κοινωνία κουράστηκε να βαρά το κεφάλι της στον τοίχο αλλά και οτι οι τότε πρωταγωνιστές των αγανακτισμένων έχουν άλλες – κυβερνητικές πλέον – δουλείες να κάνουν.
Οπότε, έμεινε η Ραχήλ…



via GIPHY

Ο Τσίπρας μπορεί να κοιμάται ήσυχος…



Αναδημοσίευση από: thecaller.gr
http://www.freepen.gr/2017/05/blog-post_255.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια