Μη Τρώτε Αμάσητα, Ό,Τι Σας Δίνουν Τα ΜΜΕ…..Ζούμε Σε Μια Εικονική Πραγματικότητα….(






ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΑΚΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ…..Ενας ουρανοξύστης που είναι τόσο καλά κτισμένος να πέσει τόσο εύκολα για δες λίγο λογικά, τι κτίριο ήταν αυτό από πέτρες;;; από την καλύτερη τεχνολογία της εποχής ήταν!!! Ολη η παγκόσμια τρομοκρατία είναι οι αμερικανοί ηγέτες. ξυπνήστε ρεεεεε!
ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ (ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ) ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ (ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ΚΑΙ ΜΠΙΝ
ΛΑΝΤΕΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ :










Μετά από σχετικά σχόλια χρηστών, που πολύ λογικά ρωτούν γιατί δεν υπάρχουν βίντεο που να δείχνουν την έκρηξη χωρίς τα αεροπλάνα, απαντώ πως φυσικά και υπάρχουν. Στο νέο βίντεο (www.youtube.com/watch?v=S5dk-wKFCyc) μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά.
Εάν σας ενδιαφέρει το θέμα, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας. Βρείτε την κατάλληλη ώρα και παρακολουθήστε το ολόκληρο.
Κατάρρευση ή κατεδάφιση; Αεροπλάνα ή βόμβες; Τρέλα ή πραγματικότητα; Δείτε πώς τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση έπεισαν ολόκληρο τον πλανήτη για την ανάγκη νέων πολέμων κατά της «τρομοκρατίας» και τον αυστηρό έλεγχο του πληθυσμού, κατεδαφίζοντας με ισχυρά εκρηκτικά το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και προσθέτοντας ψεύτικα αεροπλάνα στις τηλεοπτικές εικόνες. Με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και γραφικά.



Η Απάτη Της 11ης Σεπτεμβρίου: Να Τα Αυθεντικά Βίντεο Εκρήξεων!!!





Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δολοφονήθηκε ο Κένεντι. Ίσως αυτό το βίντεο δίνει μια ιδέα…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια