ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Εαν οι Τούρκοι κάνουν βολές με πραγματικά πυρά θα απαντήσουμε με τις ένοπλες δυνάμεις






Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 προειδοποίησε πως εάν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις που λαμβάνουν μέρος στην άσκηση «Θαλασσόλυκος» στο Αιγαίο προχωρήσουν σε βολές επιφανείας θα έχουμε κλιμάκωση της έντασης.



Ερωτηθείς εάν ανησυχεί για τη μεγάλη τουρκική άσκηση «Θαλασσόλυκος» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε ότι «έχουμε πάρει τα μέτρα τα οποία χρειάζεται να πάρουμε, η άσκηση αυτή γίνεται σε διεθνή ύδατα και αφορά βολές υποβρύχιες. Εάν παραβιάσουν και κάνουν βολές επιφανείας βεβαίως και το πράγμα σημαίνει κλιμάκωση. Δεν έχουν καταθέσει μέχρι τώρα σχέδιο για βολές επιφανείας. Οι βολές επιφανείας θα είναι αυτές οι οποίες θα δημιουργήσουν θέμα στον εναέριο χώρο μας» και πρόσθεσε:

«Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, όπως κάνουν κάθε μέρα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις».
Αναφερόμενος στη νέα συμφωνία και τις δηλώσεις από τη μεριά της αντιπολίτευσης ότι πρόκειται για τέταρτο μνημόνιο ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Αντιλαμβάνομαι τον πανικό της αντιπολίτευσης, η οποία πριν από 1,5 μήνα έλεγε κλείστε το και υπογράψτε ότι σας ζητούν και κατά δεύτερον διέδιδε ότι δεν θα έρθει ποτέ η συμφωνία και ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει, να γίνουν εκλογές και να υπάρξει μία άλλη κυβέρνηση που θα κάνει τη συμφωνία. Η στρατηγική που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, η κ. Γεννηματά και τα βοηθητικά κόμματα σε αυτούς, κατέρρευσε με την επίτευξη της συμφωνίας, με την είσοδο σε μία καινούργια εποχή που ουσιαστικά δίνει μία προοπτική για δύο χρόνια στην κυβέρνηση αυτή και παράλληλα τη λύση του χρέους…Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε μέτρα τα οποία παίρνουμε τώρα, αλλά μέτρα τα οποία θα παρθούν έπειτα από δύο χρόνια και τα οποία συνδυάζονται με αντίμετρα και αφορούν το σύνολο των πολιτών».


Στο ερώτημα εάν τα αναδρομικά θα δοθούν πίσω όπως είχε δεσμευθεί ότι θα κάνει, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «αυτή τη στιγμή το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα χρήματα αυτά κάθε χρόνο τα εξασφαλίζει και τα βάζει στο λογαριασμό στον κωδικό που πρέπει να δοθούν, αλλά δυστυχώς συνδέεται το μισθολόγιο των στρατιωτικών με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας που είναι το λιμενικό, η αστυνομία και η πυροσβεστική όπου εκεί δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτά για να δοθούν. Εμείς μόλις ταμειακά μπορέσουμε να τα αποδώσουμε θα τα αποδώσουμε άμεσα».


Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος μίλησε και για την Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον βουλευτών της ΝΔ με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν 18 εξ αυτών, με την οποία ζητούν από τον υπουργό Εξωτερικών να πάρει θέση για τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αναφορικά με την εξωτερική πολιτική στα Βαλκάνια.

«Ο κ. Κουμουτσάκος και ο κ. Γεωργιάδης, αν ζούσε ο εθνάρχης Καραμανλής, θα τον είχαν διαγράψει τώρα. Η ΝΔ έχει έναν ιδρυτή που λέγεται Κωνσταντίνος Καραμανλής. Θα καλέσω τους ακροατές σας σήμερα να βάλουν το βίντεο από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης όταν ο εθνάρχης Καραμανλής ρωτήθηκε για το όνομα “Μακεδονία’, τι απάντησε. Και θα τους θυμίσω, στους κυρίους αυτούς που κάθονται κάτω από την ταμπέλα της ΝΔ, ότι ο ιδρυτής της ΝΔ, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάλεσε το μόνο επίσημο όργανο που έχει συνεδριάσει και είναι το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, που ομόφωνα τότε αποφάσισε τη μη χρήση του όρου “Μακεδονία’. Αν λοιπόν είναι ανερμάτιστες οι δηλώσεις μου, είναι ανερμάτιστες και οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτοί θα τον διέγραφαν σήμερα. Οι υβριστές του Καραμανλή έγιναν αντιπρόεδροι της ΝΔ» και σημείωσε:


«Να απαντήσουν. Άλλαξε κάτι από τη θέση του Κωνσταντίνου Καραμανλή; Είναι ανερμάτιστος και θα τον διαγράψουν; Ας βάλουν το βίντεο με τη δήλωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ας δουν ποια είναι η θέση, η ελληνική. Η δήλωση αυτή, είναι η δήλωση με το δάκρυ του Καραμανλή. Αυτόν προδίδει η σημερινή ΝΔ, αυτόν εκτελεί και αυτόν διαγράφει».

πηγη

http://hellas-now.com/%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια