«Κούρεμα» ακόμα και στα επιδόματα ανεργίας - ΣΦΑΞΤΕ ΚΟΣΜΟ ....ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.


Επιπλέον, η κυβέρνηση δεσμεύεται για εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών κατά 189 εκατ. το 2018, μέσω της διαδικασίας του spending review .

«Σφάξιμο» επιδομάτων, φοροαπαλλαγών και κοινωνικών παροχών, προβλέπει το κείμενο της τεχνικής συμφωνίας μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών, στις 2 Μαΐου 2017, που διέρρευσε σήμερα 8 Μαΐου 2017, προκειμένου να κλείσει η «τρύπα» που έβλεπε το Δ.Ν.Τ. για το 2018.

Όπως προκύπτει από το κείμενο της συμφωνίας, τα οικογενειακά επιδόματα περικόπτονται κατά 800 εκατ. το 2017 και κατά 10 εκατ. το 2018, ενώ κατά 58% εκατ. ευρώ μειώνεται το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης από το ίδιο έτος.

Επίσης, τα επιδόματα ανεργίας μειώνονται κατά 1,5 εκατ. ευρώ (από το συνολικό ποσό που διατίθενται ετησίως) το 2017 και κατά 2 εκατ. το 2018.

Επιπλέον, η κυβέρνηση δεσμεύεται μέσα από το κείμενο, για εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών κατά 189 εκατ. το 2018, μέσω της διαδικασίας του spending review που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
«Η επιτυχία του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης για την Ελλάδα θα απαιτήσει τη συνεχή εφαρμογή των συμφωνημένων πολιτικών για πολλά χρόνια, κάτι που απαιτεί την πολιτική δέσμευση, αλλά και την τεχνική ικανότητα της ελληνικής διοίκησης.


Η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στη συμφωνηθείσα στρατηγική ανάκαμψης και να αναπτύξει μια πραγματική στρατηγική ανάπτυξης, η οποία «είναι υπό ελληνική κυριαρχία» και χρησιμοποιεί πλήρως τους διαθέσιμους πόρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέχει η Ε.Ε.», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.

Δείτε το έγγραφο εδώ





bankingnews.gr, eleftheriskepsii



Το διαβάσαμε από το: «Κούρεμα» ακόμα και στα επιδόματα ανεργίας - ΣΦΑΞΤΕ ΚΟΣΜΟ ....ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_655.html#ixzz4gbDOmRgT


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια