ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ (από την πείνα και την ξηρασία) ΑΙΘΙΟΠΕΣ, ΔΕΝ ζητούν «άσυλο» στην Ευρώπη; (Δέν πάει το μυαλό σας…)





ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ …’ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ’ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;


(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ …ΜΙΣΟΣ ΑΙΘΙΟΠΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ; ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;…)
Πολύ μεγάλη διατροφική κρίση έχει ξεσπάσει στην πολύπαθη Αιθιοπία, λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας, με αποτέλεσμα να θερίζει η πείνα!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πείνα έχει φτάσει σε επίπεδα εκτάκτου ανάγκης και ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια εκτιμάται, πως είναι γύρω στα 7,7 εκατομμύρια (από 5,6 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι), έχοντας συνεχείς αυξητικές τάσεις!






Ιδιαίτερα, στην νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, η πείνα βρίσκεται στο τέταρτο επίπεδο, στην κλίμακα πέντε βαθμών, στην οποία το πέμπτο στάδιο είναι ο λιμός!
Κι εδώ προκύπτει το εύλογο ερώτημα: γιατί Αφρικανοί από χώρες που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Αιθιοπία … πλημμυρίζουν την Ευρώπη ως «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», ενώ οι Αιθίοπες – που έχουν κάθε λόγο να εγκαταλείπουν μαζικά την πατρίδα τους – ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Α-ΜΕ-ΤΑ-ΚΙ-ΝΗ-ΤΟΙ και όντως λ ι μ ο κ τ ο ν ο ύ ν;



Φ Ρ Ι Κ Η! ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ …ΣΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ
ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΞΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ «ΑΠΛΟ»…
Διότι οι λιμοκτονούντες Αιθίοπες είναι – στην συντριπτική πλειονότητά τους – Χ ρ ι σ τ ι α ν ο ί, ενώ οι λοιποί Αφρικανοί είναι μουσουλμάνοι!



Οπότε, είναι ‘ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ’, πώς οι νεοταξίτες που χειραγωγούν τους λαούς σε λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη – με σκοπό την ισλαμοποίησή της και ΟΧΙ μόνον! – α δ ι α φ ο ρ ο ύ ν παντελώς για τους πεινασμένους Αιθίοπες!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»

odysseiatv.blogspot.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com

http://katohika.gr/diethni/kserete-giati-eksathliomenoi-apo-peina-ksirasia-aithiopes-zitoun-asilo-stin-europi-den-paei-mialo-sas/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια