ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ – Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ απλά… αλλά ΔΕΝ στο λένε





Πριν 16 μέρες ανακαλύφθηκαν δύο νέα κοιτάσματα. Οι έρευνες επιβεβαιώθηκαν από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες στον πλανήτη την Σπέκτουμ και την Ένι.


Και τα δύο κοιτάσματα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Πολύ μεγαλύτερα από το γνωστό παγκοσμίως Ζορ της Αιγύπτου ή το Λεβιάθαν του Ισραήλ (είναι γειτονικά αυτά τα δύο)

Το ένα εξ αυτών βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας – Λιβύης – Ιταλίας.

Οι αναλυτές της SPECTRUM (η μεγαλύτερη εταιρεία σεισμικών ερευνών στον κόσμο) μιλάνε για διπλάσιο σε ποσότητα από αυτό του Αιγυπτιακού Ζορ.


Το δεύτερο βρίσκεται ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 6… ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡ! Αυτά δεν είναι στοιχεία ενός συνωμοσιολόγου, αλλά των ειδικών ερευνητών της εταιρείας Ένι…

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι όποιος βγάλει τα πετρέλαια από αυτό το οικόπεδο – κοίτασμα θα έχει έσοδα 10 δις το χρόνο για τα επόμενα 150 χρόνια…

Βγάλε το νούμερο φίλε και δες γιατί η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ αδιαφορώντας για τις «εκκλήσεις» των «συμμάχων»!!!

ΥΓ Μην μπλέκει ΚΑΝΕΙΣ την κατάσταση Ελλάδας και Κύπρου. Η Κύπρος βρίσκεται μόλις μερικές ημέρες από τις δοκιμαστικές γεωτρήσεις και περίπου 4 χρόνια από τις κανονικές γεωτρήσεις (που θα αρχίσει και η απόδοση σε ρευστό). Η Ελλάδα ακόμα και αν χθες είχε αρχίσει τη διαδικασία θα χρειαζόταν στην καλύτερη περίπτωση 8 χρόνια για τα κοιτάσματα της λεκάνης των Ιωαννίνων και πάνω από 10 χρόνια για τα κοιτάσματα στη θάλασσα…

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια