ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΥΒΟ ...














Η ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΤΙΡΙΟ!!! ...

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΟΣΤΙΣΕ 1 ΔΙΣ..!!!


....χρησιμοποιούν την ιερή γεωμετρία να για έρθουν σε επαφή με άλλες διαστάσεις και οντότητες;;;
Γνωρίζουν την δύναμη πίσω απο την ιερή γεωμετρία που βρίσκεται διάσπαρτη σε όλη την φύση και την χρησιμοποιούν μόνο για δική τους ευεργεσία;;;

Κάνουν πειράματα και ερευνούν τον τρόπο δημιουργίας νέων γεγονότων για το δικό τους συμφέρον;;;


Σε αυτό εδώ το άρθρο αναφέρει το αμερικανικό κανάλι CNN τα εγκαίνια της νεας αμερικανικής πρεσβείας που θα ανοίξει στο Λονδίνο στα τέλη αυτού του έτους. Το κτίριο είναι ένας τεράστιος γυάλινος κύβος σε μια πρώην βιομηχανική περιοχή νότια του ποταμού Τάμεση το οποίο κοστίζει ένα ποσό ρεκόρ!!!


Η πρεσβεία, κοστίζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια!!! Σωστά το διαβάσατε, έτσι αναφέρουν οι ίδιοι...μπορεί να είναι και περισσότερα τα έξοδα που έχουν κάνει για την κατασκευη του κτιρίου, δηλαδή του γυάλινου κύβου που κρύβει αρκετά μυστικά.



Γιατί άραγε έχτισαν ένα γυάλινο κτίριο που δεν είναι καθόλου ασφαλές σε θέμα τρομοκρατίας όπως οι ίδιοι έχουν πιπιλίσει όλη την ανθρωπότητα;;; Οι ίδιοι δεν λένε ότι σε κάθε γωνία κρύβεται και ένας τρομοκράτης έτοιμος να επιτεθεί με την γενειάδα του στους ειρηνικούς δυτικούς πολίτες;;;

Αυτοί όμως χτίζουν γυάλινους πύργους με γεωμετρικά ιερά σχήματα...και αν προσέξατε την φωτογραφία...το κτίριο βασίζεται επάνω σε ένα κύκλο!!!


Ο κύβος του Μέτατρον






Ο κύβος του Μέτατρον ειναι ενα πολύ σημαντικό σχήμα της ιερής γεωμετρίας και περιέχει όλα τα πλατωνικά στερεά δύο φορές. Τα 5 πλατωνικά στερεά επαναλαμβάνονται σε μικρότερο μέγεθος μέσα στις 7 εσωτερικές σφαίρες. Ο κύβος του Μέτατρον προκύπτει απο το "Φρούτο της ζωής" -το οποίο με την σειρά του προκύπτει απο το "Λουλούδι της ζωής"-και αποτελείται απο 13 κύκλους που αντιπροσωπευουν την θηλυκη μορφή ενώ ο κύβος του Μετατρον αντιπροσωπεύει την αρσενική μορφή και σχηματίζεται εαν ενώσουμε με ευθείες γραμμές το κάθε κέντρο του κάθε κύκλου στο "Φρούτο της ζωης".




Δειτε το επόμενο βίντεο







KORAKS
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια