02 Μαΐου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ALERT !! Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση στην Ελλάδα… !!!Η Επιμονή των Σκοπίων να λέγονται «Μακεδονία » ΘΑ ΕΊΝΑΙ και η καταστροφή τους . Αυτό σας το εγγυόμαστε!! Ως «Μακεδονία» τα Σκόπια θα υπάρξουν ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ενσωματωθούν στην Ελλάδα και οι δύο χώρες γίνουν μία, όπως αποφασίστηκε .

Η δικαιοσύνη της Ιστορίας συνηγόρησε σ αυτό και αποφάσισε αμείλικτα τα Σκόπια να ενσωματωθούν στην Ελλάδα έως το 2020.

Τον Οκτώβριο πέρυσι – υπήρξε σχετική δημοσίευσή μας που αναπαράχθηκε σε τουλάχιστον 100 sites – ενεργοποιήσαμε το σχέδιο για την προσάρτηση των Σκοπιών στην Ελλάδα . Τα μέλη μας έκαναν εκπληκτική ¨δουλειά και το σχέδιο με κωδικό ονομασίας « Ιστορικό Μπούμερανγκ » περνάει στην 2η φάση του … που είναι μη αναστρέψιμη.


Αφήστε κάποιους Πολιτικούς να περιμένουν την « ευθυγράμμιση των πλανητών »

Σχετικές εξελίξεις παρακολουθούμε σήμερα στο γειτονικό αυτό κρατίδιο.

Το σχέδιο στηρίζεται στα παρακάτω δεδομένα : Δισεκατομμύρια έχουν επενδύσει οι Έλληνες επιχειρηματίες σ αυτήν την χώρα . Η οικονομική διείσδυση των Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό είναι πρωτοφανής . Οι ( έξυπνοι ) Έλληνες επιχειρηματίες , οικονομικά είναι στην Ελλάδα , και ταυτόχρονα φορολογικά είναι στα κοντινότερα Σκόπια … το αντιληφθήκατε ;

Το κυρίαρχο σ αυτήν τη χώρα είναι η ψευδαίσθηση ότι έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο . Σ αυτό ακριβώς αντιδρούν οι Αλβανοί των Σκοπίων και κατά ένα περίεργο τρόπο , γι αυτόν τον λόγο η Τουρκία τους ¨στηρίζει¨ … εε!! αυτό εκμεταλλευτήκαμε .

Υπάρχουν δυνάμεις παράλληλα που επιθυμούν την διάλυση των Σκοπίων ώστε να αποσταθεροποιήσουν τα Βαλκάνια … εεεε!! κι αυτό εκμεταλλευτήκαμε έως ένα σημείο .

Προτρέπουμε λοιπόν τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να επισκεφτεί τα Σκόπια αρκετές φορές από εδώ και πέρα διότι οι επόμενες κινήσεις είναι οι εξής :

1-Το θέμα του ονόματος να συνεχίσει να είναι – μετά από όλα αυτά – σε δεύτερη μοίρα μέχρι να « χρειαστεί » ως τελική κίνηση Ματ … για να ολοκληρωθεί δλδ η ενσωμάτωση ( μέλος της ομάδας σαν το είχε πει αυτό πριν πολλά χρόνια κύριε Μητσοτάκη )


2-Να ενισχυθούν ΤΩΡΑ (Κ. Κοντζιά ) οι δυνάμεις που αντιτίθενται στα αποσταθεροποιητικά σχέδια στα Βαλκάνια . Η ολοκληρωτική διάλυση των Σκοπίων σ αυτήν την φάση θα ενισχύσει τον μεγαλοϊδεατισμό της Αλβανίας και θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του Μουσουλμανικού Τόξου στα Βαλκάνια .

3-Να ενισχυθεί η οικονομική διείσδυση Ελλήνων στα Σκόπια ( Χρειαζόμαστε μια δυνατή Ελληνική Τράπεζα στην Περιοχή ) και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ( π.χ Τουριστικές επιχειρήσεις )

4-Το σημαντικότερο όμως είναι να γίνει γνωστή ( η άλλωστε υπάρχουσα ) πολιτική δράση Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

Εάν τα Σκόπια θέλουν να γλιτώσουν τον βίαιο εξισλαμισμό τους , την εθνοκάθαρση και την αιματοχυσία. Θα πρέπει να ζητήσουν την ενσωμάτωση τους στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ omada.h.policing@gmail.com


hellasforce.comΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Έλληνας δεν μπορεί να ηττηθεί από κανέναν… (vid)

Έλληνας δεν είναι ένας ξεχασμένος πολίτης της Μεσογείου.Ούτε μία λέξη στην ταυτότητα. Είναι τίτλος.