16 Μαΐου 2017

941 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΘΑ …ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ! ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
Βλέπετε την κυρία Καφαντάρη και μπροστά της τον Νίκο Φίλη;

Αμφότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερνώσας παράταξης η οποία με την κατάθεση των 941 σελίδων του 4ου Μνημονίου, βάζει τους βουλευτές της να το μελετήσουν εξονυχιστικά. Αυτό θα κάνουν όλοι οι …

βουλευτές που θα ψηφίσουν και με τα δύο χέρια νέες σφαγές συντάξεων και αύξηση της φορολογίας, προκειμένου να…σώσουν και πάλι την Ελλάδα! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας η κ. Καφαντάρη αναμένεται να κάνει και Πανεπιστημιακή διατριβή επί του 4ου Μνημονίου.


Πότε θα τα προλάβει όλα αυτά; Σε 3-4 μέρες! Όχι παίζουμε!

Τι και αν για τα πανεπιστημιακά πτυχία χρειάζεσαι μελέτη ενός ή δύο εξαμήνων για να φέρεις βόλτα 940 σελίδες; Η κυρία Καφαντάρη είναι πύραυλος γνώσης. Σε 3-4 μέρες θα έχει μελετήσει και τις 941 σελίδες και θα έχει κάνει πανεπιστημιακή διατριβή και μπορεί εύκολα να εξηγήσει στον λαό (τη βγάζουν συνέχεια τα κανάλια διότι η γυναίκα έχει μεστό λόγο) για ποιο λόγο ψήφισε και το 4ο μνημόνιο!

indobserver


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...