24 Μαΐου 2017

Ιταλία: Περισσότερες από 50.000 αφίξεις προσφύγων και παράνομων μεταναστών από την αρχή του χρόνου!Κατάλαβες τώρα...;;Ξεπέρασαν τις 50.000 οι αφίξεις παράνομων μεταναστών και προσφύγων από την αρχή του 2017 στην Ιταλία.

Σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016, η αύξηση είναι 47%. Σύμφωνα πηγές προσκείμενες στο ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών, ο συνολικός αριθμός των αφίξεων, μέχρι το τέλος του χρόνου, μπορεί να ξεπεράσει τις 200.000.


Το νέο σχέδιο της κυβέρνησης Τζεντιλόνι, προβλέπει ότι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες θα πρέπει να φιλοξενούνται από όλες τις περιφέρειες της χώρας, για να αποφευχθεί το φαινόμενο του υπερπληθυσμού σε κέντρα που βρίσκονται κοντά σε μικρά χωριά ή κωμοπόλεις. Πολλοί σύνδεσμοι και δυνάμεις της Αριστεράς, όμως, υπογραμμίζουν ότι έχει περιοριστεί, με τα νέα μέτρα, το δικαίωμα παροχής ασύλου στους πρόσφυγες.

Οι κύριες χώρες καταγωγής παράνομων μεταναστών και προσφύγων είναι η Νιγηρία, το Μπανγκλαντές και η Γουινέα. Από την αρχή του έτους έχουν φθάσει στην Ιταλία 6.242 ασυνόδευτοι ανήλικοι.Το διαβάσαμε από το: Ιταλία: Περισσότερες από 50.000 αφίξεις προσφύγων και παράνομων μεταναστών από την αρχή του χρόνου!Κατάλαβες τώρα...;; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/50000.html#ixzz4hu6XikqN


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...