Φάτε ενσωμάτωση μουσουλμάνων... 40 χρόνια στην Γερμανία και οργανώνονται... οθωμανικά - βίντεο




Σχόλιο MATI GR: Πολυπολιτισμός με το ζόρι γίνεται...? Δεν γίνεται...
Όταν εσύ αποφασίζεις να γίνεις "γλυκούλης" και ο άλλος παραμένει αγρίμι που ως φύση του έχει την κατάκτηση... γενικώς, τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα η εξαφάνιση σου...
----



Αυτό που δεν κατάφεραν οι Τούρκοι με τα όπλα και τις στρατιές των Γενιτσάρων στην Βιέννη τους το παραχώρησαν οι Σιωνιστές κατακτητές της Γερμανίας!
3.500.000 Τούρκοι μολύνουν την Ευρώπη με Γερμανικά διαβατήρια, Μουσουλμανική θρησκεία και Οθωμανική ιδεολογία!

Μετά από 40 χρόνια μετανάστευσης και επιτυχημένης "ενσωμάτωσης" στην πολυπολιτισμική χαβούζα της πάλαι ποτέ Γερμανίας αρχίζουν πλέον να είναι ορατά τα αποτελέσματα της υποτιθέμενης "ενσωμάτωσης" ανόμοιων πολιτισμών και φυλών!




Φυσικά δεν υπάρχει καμιά "ενσωμάτωση" με Ασιατοαφρικανούς και δη Μουσουλμάνους... Αυτό που γίνεται ήταν αναμενόμενο και εύκολα προβλεπτό (και αυτό ήταν ο πραγματικός σκοπός), μια πληθώρα περιθωριοποιημένων και ξέχωρων υποκοινωνιών που η κάθε μία δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με την διπλανή κοινωνική και φυλετική ομάδα, πλην ελαχίστων ψυχοπαθολογικών περιπτώσεων (που μισούν τον εαυτό τους και τη φυλή που γεννήθηκαν).
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"!


Η "συνύπαρξη" πολιτισμών είναι ΠΑΝΤΟΤΕ ένα μεταβατικό στάδιο μετάλλαξης σε κάτι νέο μέσω της επιμειξίας ή πολέμου και συντριβής του ηττημένου!
Όλοι όσοι δεν έχουν κάποιο διανοητικό πρόβλημα ή δεν βρίσκονται στο μισθολόγιο της καθεστωτικής Σιωνιστικής ολιγαρχίας γνωρίζουν την πραγματικότητα αλλά λόγο προπαγάνδας και φόβου αρνούνται να την αποδεχτούν και να την πουν δυνατά.
Έτσι η επιλογές των εναπομεινάντων Γερμανών είναι να το βουλώσουν και να Τουρκοποιηθούν-Ασιατοποιηθούν μέσω τις επιμειξίας εξαφανιζόμενοι σαν έθνος (ενώ οι Τούρκοι, οι Σύριοι, οι Μαροκινοί, οι Αφγανοί κτλ θα παραμείνουν "γενετικά και πολιτιστικά καθαροί" στις πατρίδες τους) ή να διώξουν τους "ειρηνικούς" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ με πόλεμο....
Θα εξαφανιστούν "ειρηνικά" και εν μέσω μια παράλογης ιδεοληψίας ή θα σωθούν κάνοντας "εθνοκάθαρση" στα αποβράσματα που τους κουβάλησαν οι Σιωνιστές κατακτητές τους?
Το ίδιο σκληρό ερώτημα θα κληθεί να απαντήσει ολόκληρη η Ευρώπη σε μερικές δεκαετίες...
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΠΟΛΕΜΟΣ?

http://mati-grnews.blogspot.gr/2017/05/turks-ottomans-in-germania.html

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια