Πάτρα: Άγρια επίθεση σε 34χρονο Έλληνα – Τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν λαθρομετανάστες μέρα μεσημέρι






Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι του θύματος που είχε μέσα 55 φαρμακευτικά χάπια, το κινητό του και προσωπικά του έγγραφα και το έβαλαν στα πόδια


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μέρα-μεσημέρι ένας 34χρονος Έλληνας όταν, τη στιγμή που περπατούσε σε έναν δρόμο στην Πάτρα, δέχθηκε άγρια επίθεση από δυο νεαρούς αλλοδαπούς οι οποίοι τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με μαχαίρι για να τον ληστέψουν.

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι του θύματος που είχε μέσα 55 φαρμακευτικά χάπια, το κινητό του και προσωπικά του έγγραφα και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Τροχαίας που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της ληστείας και στην κατοχή τους βρέθηκε το μαχαίρι που κατασχέθηκε και παραδόθηκε στην Ασφάλεια ως πειστήριο.


Ο 21χρονος Μαροκινός και ο 28χρονος Αλγερινός παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

πηγη



Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια