Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΕΩΣ ΤΟ 2099



ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ....



Γράφει ο Ζήνων Παπαζάχος

Όλα τα στοιχεία, για να μην μας λένε συνομωσιολόγους

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099.

«Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο».



Στο έγγραφο αυτό καθορίστηκαν οριστικά οι βασικές επιφυλάξεις των νικητών για την κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας μέχρι το έτος 2099, κάτι το οποίο σήμερα κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς. Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι:

1. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας.

[Το φθινόπωρο τού 1969 ο καγκελάριος Βίλλυ Μπράντ έπαθε την πλάκα της ζωής του (δεν τώξερε μέχρι τότε) όταν οι 3 πρέσβεις Γαλλίας, Μ. Βρεταννίας και Αμερικής του φέραν να υπογράψει αυτό το χαρτί! Το ομολογεί ο ΕΓΚΟΝ ΜΠΑΑΡ (δεξί χέρι του Μπράντ) στα απομνημονεύματά του με τίτλο »Mein Deutschland«.Τού εμπιστέυτηκε λοιπόν ο Βίλλυ Μπράντ, πως μόλις ωρκίστηκε, έσκασαν μύτη οι 3 κατακτητές με αυτό το χαρτί (στην πραγματικότητα ΤΡΙΑ είναι).


Η Γερμανία ΔΕΝ έχει σύνταγμα αλλά ένα λεγόμενο Grundgesetz, δηλαδή συλλογή Βασικών Νόμων. Ο Μπράντ κατάπιε την γλώσσα του, λέει ο συνεργάτης του Εγκον Μπάαρ, όταν του φέρανε να υπογράψει τα χαρτιά (3 είπαμε) ΥΠΟΤΑΓΗΣ! Τότε τούπανε οι ξένες δυνάμεις πως αυτά τα χαρτιά τάχανε υπογράψει καί οι προηγούμενοι κακγελάριοι Κόνραντ ¨Αντεναουερ, Λούντβιχ Ερχαρτ καί Κουρτ Γκέορκ Κίσινγκερ.]

2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099!

3. Όλα τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED!

Το German Marshall Fund είναι ένα αμερικανικό λόμπι που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ τους πιο «κατάλληλους» πολιτικούς που θα αναλάμβαναν ηγετικές θέσεις στην Γερμανία και για να τους εποπτεύει.


«ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΩ»

Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Λόρδος Ismay, διατύπωσε λακωνικά το βασικό δόγμα του ΝΑΤΟ: «το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για να κρατά τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω».

«ΓΕΡΜΑΝΟΙ= ΔΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ»

Ο εβραίος Richard Cohen, αρθρογράφος της «Washington Post», δήλωσε στις 18 Ιουλίου 1990 λίγο διαφορετικά το κεντρικό δόγμα του ΝΑΤΟ: «Δεν πρέπει να θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως μια αμοιβαία συμμαχία. Στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ με το οποίο κρατιούνται τα ηνία της Γερμανίας. Καταλαβαίνετε σίγουρα τι εννοώ».

ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ της Γερμανίας, (που όλοι ξέρουν ότι είναι σε εβραϊκά χέρια), ξέρασαν χιλιάδες τόνους κακίας και ανθελληνισμού στην Γερμανία.

Το ίδιο συνέβη στην Αγγλία, στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Τουρκία.

Τον ελληνικό λαό, διεφθαρμένο τον ανεβάζουν και διεφθαρμένο τον κατεβάζουν.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια