13 Μαΐου 2017

Οι Αλβανοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι είναι η συσκευή του Έλληνα Ηρακλή Δραγούνη – 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
Η Εισαγγελία Τιράνων έστειλε στο αρμόδιο Τμήμα της Αστυνομίας, στο Υπουργείο Εσωτερικών, τη συσκευή που βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στις αποσκευές του Έλληνα πολίτη Ηρακλή Δραγούνη, στο αεροδρόμιο των Τιράνων.


Όπως έγραφαν την Παρασκευή αλβανικές εφημερίδες, ο εισαγγελέας Ζουλιάν Ζόνγια ζήτησε διευκρινήσεις από εμπειρογνώμονες, όπως εάν η συσκευή κάνει παρακολουθήσεις, ειδικά των κινητών τηλεφώνων.

Θεωρείται, σύμφωνα με την εφημερίδα Ντίτα, ότι η συσκευή είναι ίδια με την συσκευή του Ισραηλινού Γιόραμ Φριγκ, που δεσμεύτηκε στο αεροδρόμιο των Τιράνων το Μάρτιο.

Ο Έλληνας πολίτης στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι η συσκευή δεν κάνει παρακολουθήσεις, μόνο εντοπίζει κοριούς και ότι προσλήφθηκε από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Αλβανία.


Ο κ. Δραγούνης,
σημειώνει η αλβανική εφημερίδα, εισήλθε στην Αλβανία άλλες 20 φορές, χωρίς εμπόδια από Αστυνομία ή Τελωνείο.

Η εξέταση της συσκευής, καταλήγει η εφημερίδα, μπορεί να απαιτήσει δύο εβδομάδες.

Προφανώς και η «συσκευή Δραγούνη» πρόκειται περί εξωγήινης τεχνολογίας για να στέλνει μηνύματα στον αστροστόλο πίσω από τη σελήνη, έτσι εξηγείται και η αδυναμία των αλβανικών Αρχών να κατανοήσουν τη χρήση της.

πηγη


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...