13 Μαΐου 2017

Το κρυφό μήνυμα του ΜΑΤΡΙΞ! Εσύ θα πεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ? 0101001(video)

Το κρυφό μήνυμα τουΜΑΤΡΙΞ! Εσύ θα πεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ? 0101001

Ο αληθινός κόσμος είναι ο πνευματικός κόσμος.Η υλική πραγματικότητα την οποία βιώνεις έιναι μια ευκαιρία για εσένα να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό και να φτάσεις σε αυτό που αποκαλούσαν οι σοφοί αρχαίοι πρόγονοι ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ (να γνωρίσεις τον εαυτό σου).

Εσύ είσαι το αθάνατο πνεύμα και ήρθες σε αυτό τον κόσμο με αποστολή να συνεχίσεις το θαύμα της ζωης! Και η ζωή είναι το πνεύμα- όχι τα δάνεια, ούτε τα δημοψηφίσματα και οι άλλες πλεκτάνες του συστήματος που έχουν σκοπό να γεμίσουν τη ζωή σου με προβλήματα,άγχος, ανασφάλεια και φόβο ώστε να αποκοπείς εντελώς από την ιερή σου φύση.

Το μάτριξ είναι ο τρόπος του συστήματος να κρατάει σκλαβωμένη την ανθρωπότητα. Πνευματική σκλαβιά πρώτα και κατ’επέκτασην κάθε άλλη μορφή σκλαβιάς που υπάρχει.


Αναζητήτε την αλήθεια στα κείμενα των προγόνων σας. Προστατέψτε τη ζωή και πολεμήστε για την ελευθερία, την αλήθεια την αγάπη και τη γνώση.

Κάποια στιγμή το Μάτριξ θα καταρρεύσει! Φρόντισε να μην είσαι μέσα….

mymind.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;

Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝ...