Υποψήφια παγκόσμια πρωτεύουσα LGBTQ η Θεσσαλονίκη. Αίτημα Μπουτάρη





Υποψήφια παγκόσμια πρωτεύουσα LGBTQ η Θεσσαλονίκη. Αίτημα Μπουτάρη

Υποψηφιότητα για την ανάληψη της διοργάνωσης του EuroPride 2020,



που είναι το κεντρικό φεστιβάλ υπερηφάνειας της Ευρώπης και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, έθεσε και επίσημα το Thessaloniki Pride.

Η υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται αντιμέτωπη με τις αντίστοιχες διοργανώσεις των Βρυξελλών (Βέλγιο), του Αμβούργου (Γερμανία) και του Μπέργκεν (Νορβηγία).

Η οριστική ανάθεση θα πραγματοποιηθεί υστέρα από ψηφοφορία της πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας διοργανωτών pride (EPOA) στην ετήσια συνέλευσή της το Σεπτέμβριο 2017 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Thessaloniki Pride, η διοργάνωση ενός EuroPride στη χώρα μας μπορεί να προσφέρει πολλά στην ελληνική LGBTI κοινότητα, καθώς θα προβάλει τα αιτήματά της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως φέτος το Thessaloniki Pride θα διεξαχθεί από τις 14 μέχρι και τις 17 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη με σύνθημα «έλα όπως είσαι», και θα περιλαμβάνει μια σειρά από εικαστικές εκθέσεις, υπαίθρια πάρτι, συναυλίες και φυσικά τη μεγάλη Πορεία Υπερηφάνειας το Σάββατο, 17 Ιουνίου.




el.gr

Το διαβάσαμε από το: Υποψήφια παγκόσμια πρωτεύουσα LGBTQ η Θεσσαλονίκη. Αίτημα Μπουτάρη http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/lgbtq.html#ixzz4dOV5DxxA


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια