20 Απριλίου 2017

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! Εκτέλεση τζιχαντιστών στη Μόσχα!! Σκληρές Εικόνες


Ένα 24ωρο μετά την επιχείρηση εξολόθρευσης πυρήνα τζιχαντιστών στη Μασσαλία από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, ήρθε η σειρά της ρωσικής Αντιτρομοκρατικής να εξουδετερώσει θύλακα ισλαμιστών τρομοκρατών στη Μόσχα.Έπειτα από πολυήμερο κυνηγητό και συνεχή παρακολούθηση, οι πράκτορες της FSB, με αυτόπτη μάρτυρα την τηλεοπτική κάμερα, εισέβαλαν σε γιάφκα σε ανατολικό προάστιο της Μόσχας και εκτέλεσαν δύο τζιχαντιστές ασιατικής καταγωγής.

Στη γιάφκα εντοπίστηκαν όλα τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή βομβών και εκρηκτικών μηχανισμών. Ο εντοπισμός και η εκτέλεση των δύο τρομοκρατών έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, πίσω από την οποία, σύμφωνα πάντα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, κρύβονταν πυρήνες της Τζιχάντ από την κεντρική Ασία.


Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου των ρωσικών Αρχών, οι δύο ύποπτοι δέχθηκαν τους πυροβολισμούς του πράκτορα, όταν αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο και αντιστάθηκαν στη σύλληψή τους.

Πηγές: AP, RT, Skynews
http://hellas-now.com/%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;

Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝ...