19 Απριλίου 2017

ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ αντί να μειώνεται! ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ με την τιμή του καφέ στην Ελλάδα...
Νικος Βραχιολιδης.
Αυτοί οι Γερμανοί δε παίζονται! Μάθανε ότι γ@μι@μ@στε και πλάκωσαν και...... αυτοί!


Ο NESCAFE της πρώτης φωτογραφίας, 200 γρμ, έρχεται από την Γερμανία κατευθείαν. Πριν δύο χρόνια κόστιζε 3.75 ευρώ, όταν ο δεύτερος της φωτογραφίας που γίνεται στην Ελλάδα από το Λουμιδη, κόστιζε 4.75, ένα ευρώ φθηνότερα. Οι τιμές αυτές είναι στα super market Lidl.
Δείτε πόσο κοστίζει σήμερα 5.99 ο γερμανικός και 7.25 ο Ελληνικός ! Τι άλλαξε; Αυξήθηκε το κόστος παραγωγής, στην Γερμανία μάλλον, αυξήθηκαν οι μισθοί, γιατί στην Ελλάδα μειώθηκαν! Αυξήθηκε το πετρέλαιο, τα έξοδα μεταφοράς δλδ;
Αντί δηλαδή να μειωθεί η τιμή πώλησης, αυτού που κάνει ο Λουμιδης τουλάχιστον, αυξάνεται και πουλιέται στα Lidl 7.25 ευρώ, ακριβότερα από κάθε άλλο ελληνικό super market!

Ευτυχώς που άλλαξε η εικόνα του καφέ (τρίτη φωτογραφία κάτω δεξιά) και τον δίνουν με προσφορά τα super market τώρα π. χ ΑΒ, Μασούτης την συσκευασία των 200 γρμ με 5.25 ευρώ. Μπορεί να μας πει κάποιος πότε οι Γερμανοί θα σταματήσουν να μας εκμεταλλευονται και να ζουν εις βάρος μας!
Δε φταίνε αυτοί! Βρίσκουν και τα κάνουν!

http://www.press-gr.com/2017/04/blog-post_8236.html
Πρέπει να τους στείλουμε στο δι@ολο!Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...