14 Απριλίου 2017

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!! ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό «Επίκαιρα», οι άνθρωποι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν εκπονήσει άκρως απόρρητο σχέδιο που αποσκοπεί στην πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας μας.


Πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Με δολιοφθορές και πρόκληση βίαιων επεισοδίων, με ταυτόχρονη εξέγερση των ολιγομελών μουσουλμανικών πυρήνων που βρίσκονται διάσπαρτοι ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα» πρόκειται για εξαθλιωμένα νεαρά άτομα διαφόρων εθνικοτήτων με κοινό χαρακτηριστικό τον σουνιτικό φανατισμό, που στρατολογήθηκαν στα παράλια της γείτονος κατά τη διαδικασία διαλογής τους στο πλαίσιο της εφαρμογής της συμφωνίας της Τουρκίας με την EE για το Προσφυγικό.Σε άλλους λέγεται ότι έχουν υποσχεθεί πως «όπως προστάζουν ο Μωάμεθ και το Κοράνι, ό,τι πάρεις ως λάφυρο θα είναι δικό σου σπίτι, γυναίκες, γη» (!), ενώ καταγγέλλονται επίσης ουκ ολίγες περιπτώσεις που οι άνθρωποι του Ερντογάν λειτουργούν με τη μεθοδολογία του ISIS: κρατούν, δηλαδή, αιχμαλώτους μέλη των οικογενειών των στρατολογημένων μουσουλμάνων, σημειώνουν τα «Επίκαιρα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...