01 Απριλίου 2017

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΑΠΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Διαδηλωτές εισέβαλαν και στο κτίριο του Κογκρέσου της Παραγουάης και του έβαλαν φωτιά εν μέσω κινητοποιήσεων κατά της μυστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στη Γερουσία την Παρασκευή για να εγκριθεί ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέψει στον πρόεδρο Οράσιο Καρτές να είναι ξανά υποψήφιος για το αξίωμα.Φωνάζοντας συνθήματα όπως…«ποτέ πια δικτατορία», εκατοντάδες διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο. Κατόπιν διέλυσαν γραφεία γερουσιαστών που τάχθηκαν υπέρ της αναθεώρησης και πυρπόλησαν το κτίριο.Υπήρξαν εκτεταμένες συμπλοκές με την αστυνομία και τουλάχιστον τριάντα αστυνομικοί και διαδηλωτές τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος της Γερουσίας της Παραγουάης, ο Ροβέρτο Ασεβέδο, και ο βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος των φιλελεύθερων, ο Έντγκαρ Ακόστα, τραυματίστηκαν στο κεφάλι και στον θώρακα από σφαίρες από καουτσούκ.

Πλάνα που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εικονίζουν διαδηλωτές να σπάνε τα παράθυρα του Κογκρέσου έπειτα από πολύωρες συγκρούσεις με δυνάμεις της αστυνομίας.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...