ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!





Ακούγεται απίθανο, ωστόσο η Βόρεια Κορέα έχει τη δύναμη να πραγματοποιήσει κυβερνοεπίθεση ή επίθεση με ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP) με την οποία μπορούσε να καταλάβει ηλεκτρονικά το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας της Αμερικής και να βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι.

Τ
ο Αμερικανικό Πεντάγωνο έχει προβλέψει κι εκφράζει έντονους φόβους για μία τέτοια ενέργεια, παίρνοντας μέτρα με τη δημιουργία μίας σανίδας προστασίας για το δίκτυο, εν μέσω κλιμακούμενης έντασης με το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Επί του παρόντος, η τεχνολογία πτέρυγας του Πενταγώνου, γνωστή και ως Dafra, βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης «εναλλακτικών δικτύων επικοινωνίας» στην περίπτωση της επίθεσης στο δίκτυο.

Σύμφωνα με τον πρώην διευθυντής της CIA James Woolsey, η Βόρεια Κορέα έχει τη δυνατότητα να εξαπολύσει ένα ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP).


Πρόσφατα έγραψε: «Μια μόνο κεφαλή πυραύλου που θα προέλθει από δορυφόρο της Βόρειας Κορέας θα μπορούσε να δημιουργήσει σημαντική ζημιά στο εθνικό ηλεκτρικό δίκτυο και άλλες υποδομές ζωτικής σημασίας για πάνω από ένα χρόνο – σκοτώνοντας εννέα στους 10 Αμερικανούς, λόγω πείνας και κοινωνικής κατάρρευσης. Ξεκινήσαμε ένα κατεπείγον πρόγραμμα για να αποφύγουμε μία επίθεση από EMP στο ηλεκτρικό δίκτυο, έτσι ώστε να διατηρήσουμε τον αμερικανικό πολιτισμό και να σώσουμε εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές».

Μετά την κλιμάκωση στη Συρία και τη Βόρεια Κορέα, το Πεντάγωνο έχει προσπαθήσει να βελτιώσει τις τεχνικές προστασίας για την υπεράσπιση του δικτύου της χώρας.

Η Dafra έχει ανατεθεί στη BAE Systems την παραγωγή αντίγραφου ασφαλείας του δικτύου επικοινωνιών για στρατιωτική και πολιτική χρήση, εάν το δίκτυο καταρρεύσει.

Η νέα τεχνολογία θα είναι σε θέση να μεταφέρει τον έλεγχο του δικτύου σε ένα εναλλακτικό ασφαλές δίκτυο έκτακτης ανάγκης, κάτι το οποίο θα σήμαινε ότι η Αμερική θα μπορούσε να προβεί σε αντίποινα σε περίπτωση επίθεσης.

hellasforce.comΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια