11 Απριλίου 2017

ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… «ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ»!
ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… «ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ»!


Ιδιαιτέρα αιχμηρές και άκρως απειλητικές για τις τουρκικές εξελίξεις και για το δημοψήφισμα ήταν οι δηλώσεις ενός από τους κορυφαίους πολέμαρχους του κουρδικού ΡΚΚ στην Τουρκία και συγκεκριμένα του Cemil Bayık.


Όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πολέμαρχος του ΡΚΚ και από τους παλαιότερους στενούς συντρόφους του Οτσαλάν, ο Τζεμίλ Μπαΐκ, τόνισε σε δηλώσεις του προτρέποντας τους Κούρδους της Τουρκίας να ψηφήσουν Όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής, πως αν βγει το Όχι, θα υπάρξει περιθώριο για να αρχίσει ένας εποικοδομητικός διάλογος για την επίλυση του κουρδικού προβλήματος.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή στην περίπτωση που τελικά επικρατήσει το Ναι και ο Ερντογάν κερδίσει, τότε αυτό θα σημάνει ότι αρχίζει ξανά ο εσωτερικός πόλεμος και αυτή την φορά θα είναι αμείλικτος, θα χυθεί πολύ αίμα και θα έχουμε επιθέσεις σε όλη την έκταση της τουρκικής επικράτειας.

nikosxeiladakis.gr

http://hellas-now.com/kerdisi-ne-tin-kyriaki-tote-tourkia-tha-gini-gis-madiam/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...