25 Απριλίου 2017

ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ: Εγκατέστησαν πρόσφυγες στο κτίριο της Πυροσβεστικής στα Ιωάννινα!


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου

έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με την συστέγαση περίπου 25 προσφύγων και μεταναστών καθώς έχουν νεογέννητα και περί τα 10 μικρά παιδιά στο 2ο όροφο του κτηρίου!

Ένα ακόμη κατόρθωμα της Ύπατης Αρμοστείας στα Γιάννινα η οποία συνεχίζει να περιφέρει πρόσφυγες, χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση των τοπικών αρχών.

Εδώ και μερικές ημέρες, εγκατέστησε πρόσφυγες στο κτίριο όπου στεγάζεται ο 2ος Πυροσβεστικός Σταθμός, στη λεωφόρου Γράμμου…


Πυροσβεστικές υπηρεσίες και πρόσφυγες πλέον συνυπάρχουν στο ίδιο κτίριο, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλος ο κίνδυνος ατυχήματος.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με την συστέγαση περίπου 25 προσφύγων και μεταναστών από τις 12.4.2017 καθώς έχουν νεογέννητα και περί τα 10 μικρά παιδιά στο 2ο όροφο του κτηρίου που στο ισόγειο και στον 1ο όροφο αυτού, στεγάζεται ο 2ος Π.Σ. Ιωαννίνων.

«Η Ομοσπονδία μας καθώς δηλώνει την αλληλεγγύη της προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε στις 10.04.2107 την ηγεσία η οποία προσπάθησε να δώσει κάποιες λύσεις αλλά δυστυχώς δεν καρποφόρησαν.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε κάθε αναγκαία παρέμβαση προκειμένου να επιλυθεί το σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει και το οποίο συνδέεται με την ασφάλεια της Υπηρεσίας και κάθε πολίτη. Στηρίζουμε την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η. στις θέσεις και τις απόψεις της και ζητάμε και εμείς την μεταστέγαση του 2ου Π.Σ. Ιωαννίνων πριν θρηνήσουμε κάτω από τις ρόδες πυροσβεστικού οχήματος καμία αθώα ψυχούλα».

Πηγή epiruspost.gr
http://hellas-now.com/%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%83/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...