ΈΚΤΑΚΤΟ! Έντονη κινητικότητα και διαταγή μαζικής εκκένωσης στην Ιαπωνία! Φόβοι ότι σύντομα… αρχίζει!

 


 

Η Ιαπωνία οριστικοποιεί σχέδια για την μετακίνηση 60.000 πολιτών της από τη Νότια Κορέα σε περίπτωση πολέμου, καθώς οι εντάσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βόρειας Κορέας συνεχίσουμε να γίνονται όλο και πιο έντονες.


Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας πραγματοποίησε επείγουσα συζήτηση για το πώς θα παρέχει ασφαλές πέρασμα για τους πολίτες της, σε περίπτωση που προκύψει μεγάλη κρίση από μια πιθανή πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας, που κάποιοι έχουν προβλέψει ότι θα μπορούσε να συμβεί μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι Ιαπωνικές αρχές, επίσης, ετοιμάζονται για ένα δυναμικό κύμα προσφύγων από τη Βόρεια Κορέα που θα κατευθυνθούν προς τη χώρα, μεταξύ των οποίων θα μπορούσαν να υπάρχουν κατάσκοποι και πράκτορες, όπως ανέφεραν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

«Εκτός από τα εμπορικά πλοία και τα αεροπλάνα, η Ιαπωνία θα ήθελε να στείλει στρατιωτικά αεροσκάφη και πλοία για να βοηθήσουν στην εκκένωση αν η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας τελικά συμφωνήσει,» αναφέρει Press TV.

Ο υπάλληλος που αποκάλυψε το σχέδιο αποφάσισε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επικαλούμενος την «ευαισθησία» του θέματος. Επίσης τόσο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος όπως και διάφορες κυβερνητικές πηγές δήλωσαν επίσης στο Reuters αυτή την εβδομάδα ότι οι αρχές στην Ιαπωνία προετοιμάζονται για την εισροή των βορειοκορεατών προσφύγων, αλλά ότι οι προεργασίες αυτές είχαν διατηρηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό, ώστε να μην προκαλέσουν αναταραχή στους πολίτες της χώρας.

Εκατομμύρια πολίτες στη Σεούλ και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Νότιας Κορέας θα μπορούσε να είναι σε κίνδυνο αν η Βόρεια Κορέα αποφασίσει τελικά να προβεί σε αντίποινα απέναντι στην επιθετικότητα των ΗΠΑ.

Επιπλέον όπως αναφέρθηκε χτες, η Βόρεια Κορέα έχει μετακινήσει 600.000 πολίτες από την Πιονγκγιάνγκ, διότι η πόλη δεν έχει αρκετά καταφύγια για το σύνολο του πληθυσμού της, αν και στη συνέχεια αμφισβητήθηκε η ορθότητα του εν λόγω δημοσιεύματος, καθώς ο αριθμός θεωρήθηκε υπερβολικός.
hellasforce.com

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια