Στέλλα Εικοσπεντάκη - Σοκάρει ο παιδοκτόνος: Την έπνιξα γιατί έκλαιγε





Στέλλα Εικοσπεντάκη - Όλες οι ειδήσεις: Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η υπόθεση της 6χρονης Στέλλας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της - Η εξαφάνιση του κοριτσιού δηλώθηκε χθες Πέμπτη 27 Απριλίου και αργά το βράδυ ο 61χρονος πατέρας της ομολόγησε ότι την έπνιξε - Το άψυχο κορμάκι του παιδιού εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων μόλις 150 μακριά από το σπίτι της οικογένειας - Η κυνική εξήγηση του παιδοκτόνου ήταν ότι το παιδί έκλαιγε και ζητούσε τη μητέρα του που ήταν στο νοσοκομείο για εγχείρηση χολής - Ο εισαγγελέας του απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού



Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Το πρωί της Παρασκευής 28 Απριλίου ο παιδοκτόνος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί για την πράξη του, η οποία προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό.

Χθες το βράδυ ο 61 χρονος που είναι και απόστρατος αξιωματικός, ομολόγησε ότι σκότωσε το εξάχρονο κοριτσάκι του, για το οποίο είχε δηλώσει εξαφάνιση από το πρωί της Πέμπτης, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.



Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έναν κάδο απορριμμάτων, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου είχε πετάξει τη σορό της μιάς από τις δίδυμες κόρες του, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, για να την εξαφανίσει.

Σήμερα (28/4)θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου, αλλά σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής κατάθεση του 61χρονου, φαίνεται πως την στραγγάλισε ο ίδιος και ύστερα πέταξε τη σορό στον κάδο απορριμμάτων.


Τι ισχυρίστηκε ο πα-τέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας του άτυχου κοριτσιού, απόστρατος αστυνομικός, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.

Ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».

Μάλιστα πρόβαλλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.
Τι δήλωσε στο Newsbomb.gr η μητέρα του άτυχου κοριτσιού



Η μητέρα της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και το δημοσιογράφο Κώστα Τσιτούνα.

Όπως θα ακούσετε παρακάτω στο ηχητικό ντοκουμέντο του Newsbomb.gr, η μητέρα της 6χρονης, Πόπη Εικοσπεντάκη υποστηρίζει πως δεν ήξερε τίποτε για το περιστατικό, καθώς είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει εγχείρηση χολής.



Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 6χρονης (Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ)

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν από την πρώτη στιγμή τις αντιφάσεις του πατέρα για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΟΚ: Νεκρή σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη - Την έπνιξε ο πα-τέρας της

Το χρονικό της υπόθεσης που πάγωσε το Πανελλήνιο

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεββάτι την κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.

Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα



Να σημειωθεί πως η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 61χρονου βρισκόταν στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση.

Παράλληλα, ο πατέρας της 6χρονης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.

Δείτε τι μετέδωσε από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr, Νικόλ Παπάζογλου:
Από την πρώτη στιγμή το Χαμόγελο του Παιδιού είχε κινητοποιηθεί και είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση του 6χρονου κοριτσιού.
Η αφίσα για την εξαφάνιση της 6χρονης Στέλλας
stella

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/788866/stella-eikospentaki-omologia-sok-toy-patera-tis-tin-epnixa-kai-tin-petaxa-sta-skoypidia#ixzz4fXUFwHwOΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια