ΥΠΟΥΛΟΙ ΠΑΝΤΑ! «Είναι …προσωρινό» μας ΚΟΙΜΙΖΑΝ. «Δεν συζητούμε για ένταξη» μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ…ΤΩΡΑ ; ΜΑΣ ΤΗΝ «ΦΕΡΝΟΥΝ» ΜΟΥΛΩΧΤΑ!


(ΥΠΟΥΛΟΙ ΠΑΝΤΑ!) «Είναι …προσωρινό» μας ΚΟΙΜΙΖΑΝ. «Δεν συζητούμε για ένταξη» μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ…ΤΩΡΑ ; «Υπό εξέταση η φοίτηση των εισβολόπουλων στον πρωϊνό κύκλο μαθημάτων»!!! ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΑ; ΜΑΣ ΤΗΝ «ΦΕΡΝΟΥΝ» ΜΟΥΛΩΧΤΑ!




(ΜΑΣ ΤΗΝ …»ΦΕΡΝΟΥΝ» ‘βήμα-βήμα’ ΜΕ ΕΥΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ μας «κατσικωθούν» – τα λαθρομεταναστόπουλα – για τα καλά ΚΑΙ στις πρωϊνές τάξεις σχολείων ΜΑΖΙ με τα παιδιά μας!!!!)

Σε έναν μήνα από τώρα (!) εκτιμά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, ότι θα έχει ολοκληρωθεί η «αποτίμηση» του προγράμματος εκπαιδεύσεως των παιδιών προσφύγων, από την ειδική επιστημονική επιτροπή που έχει αναλάβει αυτό το έργο και θα είναι έτοιμη και μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη νέα σχολική χρονιά.





Όπως είπε ο Παντής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», «αυτή την περίοδο η επιστημονική επιτροπή κάνει μια αξιολόγηση του προγράμματος που είχαμε τον πρώτο χρόνο και ταυτόχρονα θα μας προτείνει συγκεκριμένα μέτρα και τρόπους παιδαγωγικούς, για να είμαστε έτοιμοι έτσι ώστε από τη νέα σχολική χρονιά να έχουμε συγκεκριμένη μεθοδολογία και συγκεκριμένο τρόπο ένταξης των παιδιών των «προσφύγων»».


Ο ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ME TA ΓΥΑΛΙΑ, ΠΟΥ «ΧΑΪΔΕΥΕΙ» ΤΡΥΦΕΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ «ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο …»ΔΙΑΣΗΜΟΣ» Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Ο κ.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ. ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ;
ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΛΗΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο
ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ‘ΜΠΕΤΟΝ – ΑΡΜΕ’! ΓΙΑΤΙ;
ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ!
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ …ΕΚΕΙ!
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,
ΤΟΥ ‘ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ’ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ… ΑΠΟ ΤΟΤΕ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ …ΤΙΠΟΤΑ!!!
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

«Θα έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση σ’ έναν μήνα από τώρα», προσέθεσε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας πως «ο τρόπος και η διαδικασία εντάξεως των παιδιών προσφύγων στο εκπαιδευτικό σύστημα, όπως έγινε την πρώτη χρονιά, αλλά όπως θα γίνει και την δεύτερη, δεν είναι θέμα πολιτικό είναι θέμα άκρως παιδαγωγικό και ως εκ τούτου τον βασικό ρόλο τον έχει η επιστημονική επιτροπή και όχι το υπουργείο Παιδείας, το οποίο θα εφαρμόσει τις προτάσεις της επιτροπής».

Επίσης, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαιδεύσεως Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε, ότι «γίνονται κάποιες σκέψεις από το υπουργείο Παιδείας, τα παιδιά των προσφύγων που έχουν παρακολουθήσει τον απογευματινό κύκλο, να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους την επόμενη σχολική χρονιά, στον πρωϊνό κύκλο μαθημάτων»…

«Όπως τα παιδιά που μένουν σε διαμερίσματα και πηγαίνουν σε κοντινά σχολεία, φοιτούν στον πρωϊνό κύκλο και υπάρχουν και τάξεις υποδοχής στα σχολεία, επιχειρείται το ίδιο να ισχύσει και για τα παιδιά που παρακολούθησαν τον απογευματινό πρόγραμμα εκπαιδεύσεως» εξήγησε ο Παναγιώτης Ανανιάδης και προσέθεσε:

«Όπου υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας με μεγάλο αριθμό «προσφύγων», θα συνεχιστεί ο απογευματινές κύκλος εκπαίδευσης, όπως ισχύει από τις 14:00-18:00 προκειμένου να παρακολουθήσουν μαθήματα εκμαθήσεως της ελληνικής γλώσσης και τα παιδιά που δεν παρακολούθησαν φέτος το πρόγραμμα».





https://hellasforce.com/2017/04/03/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια