Ο Κένεντι μιλά για τους Ιλουμινάτι (Βίντεο)







Ο Κένεντι μιλάει για την ύπαρξη ενός παρακράτους το οποίο δρούσε από εκείνη την εποχή με «μυστικούς όρκους» και «μυστικές διεργασίες», όπως αναφέρει επί λέξη.


«Βρισκόμαστε παγκοσμίως αντιμέτωποι με μια μονολιθική και αδίστακτη συνωμοσία η οποία χρησιμοποιεί μυστικά τεχνάσματα για να διευρύνει τη σφαίρα επιρροής της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ και συνεχίζει:

«Εξαπλώνεται μέσω μυστικών συνεργατών μάλλον, παρά απροκάλυπτα, ανατρέπει καθεστώτα μάλλον, παρά προωθεί ψηφοφορίες, εκφοβίζει μάλλον, παρά τιμά το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής…».

«Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλο αριθμό ανθρώπινων και υλικών πόρων μέσα στο οικοδόμημα μιας σφιχτοδεμένης, εξαιρετικά αποδοτικής μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές λειτουργίες αλλά και ευφυΐα.


«Οι προετοιμασίες της κρύβονται και δεν δημοσιεύονται. Τα λάθη της θάβονται Δεν δημοσιεύονται. Οι διαφωνούντες με αυτά σιωπούν εντέχνως και δεν επιβραβεύονται. Καμία δαπάνη δεν αμφισβητείται, καμιά φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται. »

Ο Κένεντι μιλά για ένα σύστημα εξουσίας που στρατολογεί ανθρώπους και συγκεντρώνει τον παγκόσμιο πλούτο καταστέλλοντας κάθε αντίθετη φωνή και στην ομιλία του ζητά από τα Μέσα Ενημέρωσης να τον βοηθήσουν και να ενημερώσουν τον λαό για αυτό το σκοτεινό σύστημα διακυβέρνησης.
http://hellas-now.com/%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%B2%CE%AF%CE%BD/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια