ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΖΙΑΖΙΑΣ: «ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ»






Ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς στέλνει μήνυμα προς την Τουρκία δηλώνοντας: “Αν κάνουν βήμα οι Τούρκοι θα το πληρώσουν πολύ ακριβά”! Ο Στρατηγός Ζιαζιάς μίλησε στην εφημερίδα Βήμα της Κω.

Ηχχηρό μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία..




Ο Στρατηγός Ζιαζιάς μίλησε στην εφημερίδα Βήμα της Κω. Στο νησί έχει υπηρετήσει και το γνωρίζει πάρα πολύ καλά.Όπως και πολλές άλλες ακριτικές περιοχές της χώρας. Γνωρίζοντας την κατάσταση -ακόμη και τώρα με τις επιπτώσεις των περικοπών να είναι αρκετές- κάνει αυτή τη δήλωση .

Επιπλέον επισημαίνει ότι κατά την άποψή του “η Πολιτεία δεν προέβη σε καμία εκτίμηση της γεωστρατιγικής θέσης της Κω”, αποφασίζοντας τη δημιουργία δομών υποδοχής προσφύγων και μεταναστών.

Η δήλωση Ζιαζιά έρχεται λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα στην Τουρκία. 12 ημέρες έχουν απομείνει και η ανησυχία για πιθανές σπασμωδικές κινήσεις του καθεστώτος Ερντογάν είναι μεγάλη.





http://hellas-now.com/stratigos-e-ziazias-tourki-kanoun-vima-tha-plirosoun-akriva/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια